Hivatalosan is bemutatkozott az új Vertu Signature Touch

A Vertu frissítette a Signature Touch nevű okostelefon-szériáját, az új modellben már Qualcomm Snapdragon 810 lapkakészlet és 4 gigabájtnyi RAM található. A mobil előlapját egy 5,2 hüvelykes képátlójú, 1080p felbontású kijelző található, amit zafírüveg véd a karcolásoktól. A hátlapi kamerája 21 megapixeles, amivel akár 4K felbontású kisfilmeket is rögzíthetünk. Az előlapi érzékelő 2,1 megapixeles.

Hivatalosan is bemutatkozott a Vertu Signature Touch
[+]

A 64 gigabájtos belső tárolóegység mellé microSD foglalatot is társított a gyártó, akár 2 terabájtos kártyát is fog tudni kezelni a mobil. A készülék előlapján egy sztereó hangszórópár kapott helyet, adatkommunikációs téren Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, NFC és LTE is található benne. A mobilban található Android 5.1-es Lollipop rendszerhez a Vertu is hozzátett egy-két finomságot.

Hivatalosan is bemutatkozott a Vertu Signature Touch
[+]

A 3160 mAh kapacitású akkumulátorhoz a Qualcomm QuickCharge 2.0 és QI vezeték nélküli töltési technológia is tartozik. A Vertu soha nem volt filléres márka, az új Signature Touch a külső anyaghasználat (ritkábbnál ritkább és természetesen méregdrága, egzotikus bőr és valamilyen fém kombinációja) függvényében 6500-13700 angol font közötti áron startolhat el, ami azt jelenti, hogy a legolcsóbb is 2,7 millió forint lesz belőle, de akár 5,8 millió forintot is el lehet költeni rá.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vertu

Előzmények

  • Mobilt hatmillióért?

    Akinek telik egy 110 milliós Bentley-re, annak biztos belefér egy ilyen drága ketyere, gondolta a Vertu, amely bejelentette a Signature for Bentley készüléket.

  • Vertu Signature S - ne legyen Ön is milliomos

    Méregdrága telefon kőgazdag arcoknak, ám más luxusmárkákkal szemben itt érezni lehet, hogy miért kerül ennyibe.

Hirdetés