Hirdetés

Mobile Meeting 2011: lesz!

Hölgyek, Urak, nem tudjuk nem megcsinálni a Mobile Meeting 2011-et. Elugrunk 2-3 hét múlva az MWC-re, megnézzük, hogy mi a helyzet mobilfronton, aztán amint hazajöttünk, nekiállunk a konkrét szervezésnek. Mi nagyon élveztük a tavalyi eseményt, idén magasabbra szeretnénk tenni a lécet. Az a helyzet, hogy a gyártók is nagyon élvezték, sőt, olyan gyártó is keresett már most meg minket, aki tavaly nem volt, de idén okvetlenül ott szeretne lenni. Nokiát ismeritek?

Úgyhogy lesz kiállítás, április hónap van kitűzve, rengeteg a tennivaló. Tiszta sor, hogy bármennyire is imádtuk a tavalyi helyszínt, ahol végig jó fejek voltak velünk, kaptunk kedvezményt a bérletből, berendezték a kedvünkért, idén ez nem opció. Nincs rendes térerő (márpedig egy mobilos kiállításhoz ez alapvető), s nem lesz elég hely sem, ha több kiállítót várunk, mint ahányan tavaly voltak. Külön teremben szeretnénk csinálni a prezentációkat, másik teremben a kiállítást, de azon nem változtatnánk, hogy mindegy gyártó asztalához le lehet ülni, kérdezni, beszélgetni lehet, nyomkodni, taperolni, ismerkedni.

De számítunk rátok is. Nem csak azokra, akik tavaly ott voltak (több mint 300-an), hanem azokra is, akik nem, de idén jönnének. Ha elvonatkoztatunk a gyártói standoktól és az előadásoktól, akkor ti minek örülnétek, mit szeretnétek látni, mit próbálnátok ki szívesen? Adhattok ötleteket, nyilván lebegjen a szemetek előtt, hogy ez továbbra is egy alacsony költségvetésű, alapvetően szakmai rendezvény. Gondoltunk rá, hogy Kinect, PS3 és Wii legyen egy teremben, játszani orrvérzésig, csinálhatunk kerekasztalbeszélgetést, tarthatunk előadást a Mobilarena történelméről (:-)), megválaszthatjuk a kiállítás legjobb mobilját, nyomhatunk valami tombolát, ami csak eszetekbe jut. Tavaly volt büfé, a srácok eladtak kb. 5 kólát, pedig nem mérték drágán, ezért nem tudjuk, hogy idén legyen-e hasonló. Tavaly 3 órás volt az egész happening, idén legyen egész napos? Hétvégére tegyük? Felmerült, hogy esetleg délelőtt csinálhatunk egy telco jellegű állásbörzét is a kiállító cégek ajánlataival, felmerült, hogy bizonyos partnereink értékesíthessenek is a helyszínen, mit gondoltok ezekről?

Szükségünk van a visszajelzésekre. Olyan Mobile Meeting-et szeretnénk csinálni, ami méltó a tavalyihoz, de annál még sokkal többet nyújt. Írjatok a fórumba, várjuk az ötleteket.

Azóta történt

Előzmények

  • Mobile Meeting 2010

    Összeállt a végleges program, most már csak aludni kell egy párat.

Hirdetés