Mobile Meeting 2011 időpont

Megzületetett a Mobile Meeting 2011 időpontja és helyszíne. A tavalyi rendezvényt követően egyértelmű volt, hogy idén is lesz ilyen összejövetel, ráadásul sokat tanultunk a korábbi tapasztalatokból, úgyhogy nagyobb volumenű, hosszabb, több kiállítóval bíró esemény kerekedik ki hamarosan a történetből. De felesleges talán ez a hosszú bevezető, jöjjön a lényeg!

A Mobile Meeting 2011 időpontja április 16. Szombatra tettük a rendezvényt, hogy minél többen jöhessetek. Kalkulálunk azzal, hogy sok olvasónk vidéken lakik, de a budapesieknek is könnyebb hétvégén szabaddá tenniük magukat. A helyszín pedig a Lurdy-ház rendezvényterme, amely igen nagy, konkrétan 1000 fő befogadására vidáman alkalmas. A nyitás időpontja a kora délutáni órákra tehető, legkésőbb kettőkor elkezdődik a tényleges esemény. A belépés természetesen továbbra is ingyenes, de akárcsak tavaly, most is regisztrációhoz kötjük a bejutást, hogy pontosan lássuk a létszámot. Mindezeken túl nyilván az a legfontosabb, hogy miért érdemes eljönni egyáltalán.

Egyrészt ott leszünk mi, bár ez önmagában nem biztos, hogy elég vonzerő. De meghívtunk egy csomó gyártót is, akikkel már biztosan számolunk, azoknak a listája a következő: Nokia, Sony Ericsson, LG, myPhone, HTC, Alcatel. Nagy esély mutatkozik a ViewSonic, a Becker, a Mio, a TomTom, a Toshiba és az Emporia megjelenésére is. A Samsungot is fűzzük (igen, megelőzve a kérdéseket), de náluk a céges szabályzattal hadilábon áll bármilyen olyan rendezvény, ahol a konkurencia is képviselteti magát, de reménykedünk azért, hogy találunk okos megoldást.

Tehát Mobile Meeting 2011: április 16, szombat, Lurdy-ház!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés