Hirdetés

2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Mobilarena TV: Üvegház-hatás

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A 2016-os Galaxy A3 és A5 dizájnját egyértelműen a Galaxy S6 inspirálta, ám nemcsak a Gorilla Glass 4-es elő- és hátlap az újdonság, a specifikációk is változtak.

Lassan megszokottá válik, ami tavaly még újszerűen hatott, mégpedig a felső-középkategóriától felfelé elterjedt, fém és üveg anyaghasználat a Samsung androidos okostelefonai esetében, amelyek korábban, a plasztik érában komoly kritikákat kaptak. Az A-sorozat indította a fémházas, ultravékony trendeket cégen belül, ám egy év után máris felülírta a Samsung a család dizájnvonásait – valljuk be, szerintünk előnyére.

Az elől-hátul Gorilla Glass 4-es borítású A3 (2016) és A5 (2016) ugyanis még az elődöknél is szebb lett, a hátlap pedig a tenyérhez is jobban tapad, némi hízás árán ráadásul a telepméret és a kijelző is megnőtt. Az új A3 ráadásul qHD-ról HD, az A5 pedig HD-ról Full HD felbontásra váltott, az utóbbi ráadásul ujjlenyomat-olvasót és optikai képstabilizátort is kapott. Este 6-kor szentkuti11 kollégámmal eme két Galaxyt járjuk körbe tüzetesebben, ám sajnos az árazáson is el fogunk időzni egy keveset –, hogy miért sajnos, az 18 órakor kiderül.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.