Mobilarena TV: számomra a megtiszteltetés

A Honor a csúcskategóriában már nálunk is kipróbálta magát, most pedig egy kedvező árú, HD felbontású készület terveznek Magyarországon piacra dobni, amelynek a különlegessége a szegmensben szokatlan, két gigabájtos rendszermemória és az öt megapixeles előlapi kamera.

Kevésbé jó hír a négymagos MediaTek SoC, amely 720p felbontás mellett már okoz megakadásokat, illetve a jó öreg Android 4.2-es rendszerverzió. Az IPS panel viszont elég jó, SIM-kártyából pedig kettőt helyezhetünk be. A készülékről részletesebben este 6 órakor kezdődő adásunkban számolunk be, addig is kérjük kérdéseiteket a komment szekcióban elhelyezni!

Egyébként egy kis meglepetésünk is lesz, egy kedves ismerősünkön keresztül a WALLtrendtől kaptunk egy klassz faltetoválást, úgyhogy a jövőben az adásainknál... na, de ezt majd meglátja mindenki 6 órakor!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.