2018. január 18., csütörtök

Gyorskeresés

Mobilarena TV: Első osztály

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Mai adásunk főszereplője az LG Zero, ami anyaghasználat szempontjából cégen belül egy új világ első fecskéje lehet, a középkategóriás felszereltség azonban már kevésbé izgalmas.

Az LG eredetileg Class néven adta ki azt a középkategóriás termékét, mely már akár a hamarosan bemutatkozó G5 csúcsmodellre is nagy hatással lehet. Az Európában végül Zero néven forgalomba kerülő mobil ugyanis fém készülékházat kapott, vagyis az LG nemcsak a műanyag, hanem a bőr elemek részét is száműzte. Az izgalom persze azonnal csökken, ha a specifikációkra rálesünk: az 5 hüvelykes, HD felbontású IPS panel mellé egy Snapdragon 410 chipset jár, a belső tárhellyel nem spóroltak, 16 GB-ot kapott a masina. A hátlapi kamera 13 megapixeles, ez szinte közvetlenül a gombok felett található, amik elvileg a későbbi LG telefonokon már nem hátul lesznek elhelyezve.

A 2050 mAh kapacitású akkumulátor sem tűnik papíron túl combosnak, meglátjuk, az optimalizáció segít-e ezen. Hogy aztán azért első osztályos a telefon, mert minőségi alapanyagokból rakták össze, vagy azért, mert még egy elég kezdetleges valami, az a 18-kor kezdődő adásból kiderül. Bárkinek bármilyen kérdése vagy kérése van, a fórumban azonnal jelezheti.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.