Mobilarena TV: 6 órakor 1 óra kör

Elég tág határok között mozognak az okosórák árai, az alsó szintet inkább az úgynevezett csatlakoztatott órák képviselik, amelyek jellemzően csak értesítéseket tudnak megjeleníteni, aztán vannak a sportolásra fejlesztett karperecek és órák, mint amilyenek a Polar és a Garmin termékei, a magasabb árszegmensben pedig az Android Wear rendszerű eszközök találhatók. A határ a csillagos ég, amit az Apple jól be is foglalt magának a Watch Edition szériával.


[+]

Adásunkban ma egy felsőkategóriás órát mutatunk be, az LG az MWC-n mutatta be a kerek kijelzős Urbane és Urbane LTE modelleket. Utóbbit nemigen fogjuk látni Európában (hacsak nem veszünk egy méregdrága Audit, amihez adják ajándékba), előbbi viszont már kapható. Elég drágán mérik a koreai vállalat fémházas, OLED kijelzős, 5.1-es Android Wear rendszert futtató masináját, kérdés, hogy ezért cserébe tud-e olyat nyújtani, ami indokolja, hogy egy komolyabb okostelefon árát kiperkáljuk érte. Este 6-kor kezdünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • LG Watch Urbane - városjáró

    Kerek kijelzős, fémházas, friss Android rendszerrel érkező, decens óra a Watch Urbane, de meglehetősen drága és kissé vaskos.

Előzmények