A Doogee előbb adta ki a Bluboo S1-et

Hirdetés

A Xiaomi Mi Mix óta sorra kerülnek elő a kijelzőkávákat extrém mértékben csökkenteni kívánó megoldások, a Sharp például ismét kvázi keret nélküli készüléken dolgozik, a Doogee pedig nemrég mutatta be a Mixet, aminél még a névválasztással sem strapálták magukat túlzottan. A Doogee Mix papíron ugyanis megtévesztésig hasonlít a Mi Mix arányaira, azzal a különbséggel, hogy a beszédhangszóró hagyományos technológiát használ, az alsó kávára pedig jutott egy ujjlenyomat-olvasó is.


[+]

Plusz, a valóságban nem is olyan keskenyek azok a nemlétező kávák. A Bluboo szintén előállt egy vékonykeretes holmival, ami történetesen pont ugyanaz, mint a Doogee Mix, csak Bluboo S1-nek hívják. Jó, a kamerák pár megapixellel kövérebbek illetve soványabbak. Ezen kívül a MediaTek Helio X25-ös lapkája ketyeg az üvegházban, 4/64 GB illetve 6/64 GB memóriakiosztás mellett, a kijelző szintén 5,5 hüvelykes, de FHD felbontású AMOLED, ami alatt egy ujjlenyomat-olvasóval egybekötött home gomb is található.


[+]

Az egyetlen különbség a kamerakiosztás, a Bluboo ugyanis beérte egy 3 megapixeles mélységélességért felelős egységgel a hátlapi 16 megapixeles kamera mellett, vizsont előre 8 megapixeles szelfiegységet kértek a Doogee 5 megapixeles megoldása helyett. A kettős LED villanó kissé más formátumot kapott, az akkumulátorba pedig papíron fért még egy kis kapacitás, így a Bluboo 3500 mAh-ból lehet gazdálkodni. Az előrendelés ma indul, öt napig 160 dolláros áron, ami körülbelül 43 ezer forint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés