Kikerült a OnePlus 3 a hivatalos kínálatból

Az eddigi legjobb szezonját futja a OnePlus a pénztáraknál, és mivel a Snapdragon 820-as harmadik csúcsmodell után hamar kijött a Qualcomm Snapdragon 821, kihasználta az alkalmat a gyártó a vérfrissítésre. A héten bemutatott OnePlus 3T a méreteket és a mutatós fémházat megtartotta, 3000-ről viszont 3400 milliamperórásra növelte az akkumulátort, amit továbbra is a Dash Charge gyorstöltővel lehet etetni. Felbukkant a 6/64 gigabájtos RAM/tárhelyopció mellett a 6/128 gigabájtos, 8-ról 16 megapixelesre nőtt az előlapi kamera, a 16 megapixeles hátlapi pedig zafírüveg védelmet és elektronikus videostabilizálást kapott.

Az Oxygen OS egyelőre még nem lépett Android 7.0 Nougat státuszba, az egyszerre fog kijönni a OnePlus 3-ra és a 3T-re, mindenesetre az utóbbin már a vegytiszta rendszertől kissé eltérő, 3.5.1-es Oxygen OS fut, ami a közösségi béta tesztelők szerint stabilabb a 3.2.x-nél, amivel mi is kipróbáltuk a 3-at. Végezetül, új színopció is megjelent az ezüst és a fakó arany mellett a sötétszürke gunmetal személyében. A 3T érkezése azt is jelenti, hogy a OnePlus 3 kikerül a kínálatból az európai és az amerikai webshopban biztosan, a vásárlóknak pedig le kell nyelniük az áremelkedést, noha a 440 eurós kezdőár (+40 €) a 6/64-es és a 480 eurós ár a 6/128 gigabájtos kiszerelésért továbbra is barátinak mondható a kitűnő felszereltség mellett. A korábbi hírekkel ellentétben egyébként megmaradt az OpticAMOLED kijelző, és persze a 1080p-s felbontás is. Az értékesítés november 28-án indul.

Azóta történt

Előzmények

  • Snapdragon 821-gyel támad a OnePlus 3T

    Akár 128 gigabájtos kivitelt is vásárolhatunk az új OnePlus 3-variánsból, ami frissített rendszerchipet, 3400 mAh kapacitású akkumulátort és új színárnyalatot is kapott.

  • Új kameraszenzort kaphat a OnePlus 3T

    Több lehet a OnePlus 3 ráncfelvarrása némi lóerőbeli előrelépésnél: a pletykák Daydream támogatásról, Android 7.0-s alapverzióról és Sony IMX398-as szenzorról regélnek.

  • November 15-én érkezik a OnePlus 3T

    A gyártó sejtelmes Tweetje mögött minden bizonnyal a sokat emlegetett, felturbózott OnePlus 3 variáns áll.

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Hirdetés