Minden, amit a Motorola One Visionről tudni érdemes!

Szinte az összes fontos információ kiszivárgott már, nem mellesleg fotók is vannak a kameralyukas, középkategóriás Motóról.

Jól felszerelt, Android One-os készüléknek mindenképpen van manapság helye a piacon, ezt a Motorola is így érzi, a legfrissebb információk szerint már csak néhány napra vagyunk a One Vision fantázianevű mobil bemutatójától. Május 15-ére van téve az a brazíliai rendezvény, amin várhatóan leleplezik a 6,2 hüvelykes, 21:9-es Full HD+ felbontású kijelzővel szerelt, kameralyukas telefont. A kijelző technológiájáról még nincs információ, viszont egyáltalán nem kizárt az IPS, hiszen az ujjlenyomat-olvasóját hátul hordja.

A Samsungtól kölcsönzött hardver minden valószínűség szerint egy Exynos 9609 lesz, ami egy csökkentett órajelű változata lehet annak a 9610-nek, ami a Galaxy A50-ben teljesít. Ebből adódóan számíthatunk a 10 nanométeres gyártástechnológiára, a Mali G72 MP3 grafikai egységre, illetve a nyolcmagos Cortex-A73 + Cortex-A53 kombinációra. Valószínűleg több memóriaopció is lesz, viszont 4/128 GB-nál nagyobb párosra nem kell számítani. Cserébe lesz microSD-bővíthetőség.

[+]

A 48 megapixeles, f/1,7-es optikával szerelt főkamera optikai képstabilizálást is kap, várhatóan 4K videót 30 fps-sel, 1080p-t pedig 60 fps-sel tud majd rögzíteni, mellette pedig egy 5 megapixeles mélységszenzor végezheti el a háttérmunkát. Az elejére 25 megapixeles, f/2-es szelfiegységet várnak. Nem meglepő módon jut bele ac-s Wi-Fi, 5.0-s Bluetooth, NFC, USB Type-C csatlakozó, illetve dual SIM-képesség. A jelenlegi információk szerint 3,5 milliméteres jack port is jut a fedélzetre. A 3500 mAh kapacitású akkumulátor TurboPower gyorstöltéssel teheti magát vonzóvá, a készülék pedig a 299 eurós, azaz 100 000 forint alatti árával, miközben egy igen gáláns ajándék, egy Motorola Verve vezeték nélküli fülhallgató is jár majd az előrendelőknek.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Motorola One Vision

    Gyári Android One, 21:9-es kijelző notch helyett kameralyukkal, Samsung rendszerchip, gyorstöltés és korrekt ár. Ez a cég új víziója.

Hirdetés