Hirdetés

Megvannak a hangerőszabályzók a Huawei P20-nál

A Huawei P20 minden jel szerint kihagyja a hamarosan kezdődő Mobile World Congresst, nem mintha nem készülnének néhány újdonsággal a kiállításra. Csak az nem a Huawe P10 utódja lesz, amit csak március 27-re várunk. Persze a horizontálisan rendezett tripla hátlapi kamerarendszerről idő közben lemondtunk, legalábbis a renderképek és a kiszivárgott prototípus alapján. A fizikai hangerőszabályzóról viszont úgy tűnik, nem kell, a TENAA adatbázisában megjelent képek alapján a megszokott rendben sorakoznak a kezeőszervek.


[+]

A hátlapon ezúttal vertikálisan helyezkednek el a síkból minimálisan kiemelkedő kamerák, viszont ismét csak kettő, az alatta lévő készségek minden bizonnyal a lézeres fókusz és a LED segédfény lesznek. A márkajelzés szintén új elrendezésben, a kamerákkal egy vonalban látható a bal alsó sarokban. A kialakítás ettől függetlenül ránézésre nem áll messze a már látott prototípustól, csak vannak hangerőszabályzók. Jelentős eltérés viszont a fizikai Home gombnak látszó egység alul, ami akár a biometrikus azonosítót is integrálhatja, noha a trendek alapján ez érdekesnek tűnik, attól függetlenül, hogy a P10-nél is így volt.


[+]

A megnyújtott képarányú kijelző felső részén viszonylag közel helyezkednek el egymáshoz a kamerák, számszerűleg kettő, ami továbbra is megengedi a feltételezést, miszerint a Huawei az iPhone X-hez hasonló megoldást választ, noha a prototípus esetében betüremkedésnek nyoma sem volt, mindössze egy nagyon keskeny tartomány látszott a szenzoroknak és a hangszórónak. A kávák mérete a regisztrált színvariáció miatt nem igazán látszik, de feltesszük, a minimalizálásra törekednek, azzal együtt is, hogy az előlapi fizikai Home gomb maradni látszik.

Előzmények

Hirdetés