Megvan a hatodik Lenovo telefon

A tegnapi nap folyamán már szó volt arról, hogy a Lenovo számos újdonsággal (Vibe X3, S1, P1 és P1 Pro) készül a barcelonai Mobile World Congressre. Már akkor felröppentek pletykák, hogy érkezik egy hatodik masina is, ma pedig biztossá vált, hogy tényleg még egy termék napvilágot lát majd a kiállításon. A hatodik elem szerepkörét a Vibe Max tölti be, ami egyáltalán nem azonos a Vibe Shot kameratelefonnal.


[+] A Lenovo Vibe X3, S1, P1 és P1 Pro megjelenése eddig is köztudott volt

Az MXPhone forrásai szerint a phablet kategóriába sorolható mobil 6 hüvelykes, QHD felbontású kijelzőt kap, a belső komponensekről viszont egyelőre még nem esett szó, de minden bizonnyal egy Snapdragon 810 lesz a szerkezet lelke. A Vibe Max az első olyan androidos készülék lesz a Lenovótól, amihez kapacitív tollat mellékel majd a gyártó, az AnyPen névre hallgató tartozékkal pedig számos új funkciót beépíthet szoftveres kínálatába a vállalat. A masina ujjlenyomat-olvasóval és 4000 mAh kapacitású akkumulátorral is rendelkezik majd, de hogy miként fog kinézni, azt még egyelőre nem lehet tudni.

Előzmények

  • Számos új készüléket mutathat be a Lenovo

    A Mobile World Congressen a kínai gyártó sem tétlenkedik majd, és a Vibe X3, S1, P1 és P1 Pro telefonokról is lehullhat a lepel.

  • Lenovo Vibe X2 - négysávos országút

    A hathüvelykes Vibe Z2 Pro után egy kompakt méretű Lenovo csúcskészülék járt nálunk, amely rétegelt formatervével és remek rendszersebességével hívja fel magára a figyelmet.

  • Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló

    Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.

  • Lenovo S850 - fényezi magát

    A két SIM-es S850 a Lenovo egyik középkategóriába szánt darabja, amely üveg hátlappal és HD felbontású kijelzővel hívhatja fel magára a figyelmet.

Hirdetés