Számos új készüléket mutathat be a Lenovo

Bár egyelőre biztosat még nem lehet tudni, úgy tűnik, hogy a Lenovo is számos új produktummal készül a Mobile World Congressre. A kínai gyártó folyamatosan bővíti termékpalettáját, ez a tény pedig hatványozottan igaz azóta, hogy a hazai pálya kihasználása után mást földrészekre is elkezdtek terjeszkedni. Nálunk is nem egy modell járt már teszten, a Vibe X2 a réteges kialakításával, a Vibe Z2 Pro pedig a QHD felbontású kijelzőjével hívta fel magára a figyelmet.

A Vibe család (így nevezi ugyanis a Lenovo a nem alsó kategóriás eszközeit) a hírek szerint négy taggal fog bővülni a barcelonai kiállításon: Vibe X3, S1, P1 és P1 Pro. Ezek közül a Vibe X3 lesz a csúcsmodell, mely ujjlenyomat-olvasót, valamint 5,5 hüvelykes kijelzőt, 20 megapixeles kamerát, és beépített erősítőkkel rendelkező HiFi 3.0 hangzást kaphat.

A következő versenyző a Vibe S1, mely több színben lesz elérhető, a Vibe P1 pedig a 4000 mAh-s akkumulátorral és a 64 bites nyolcmagos processzorral csábíthatja vásárlásra a felhasználókat. A Vibe P1 Pro ezt a tudást múlja felül a maga 5000 mAh-s energiaforrásával és az ujjlenyomat-olvasójával, és a testvérmodellhez hasonlóan ez is támogatja majd a gyorstöltést. Az MWC tehát izgalmasnak ígérkezik, másfél hét múlva már többet fogunk tudni.

Azóta történt

Előzmények

  • Lenovo Vibe X2 - négysávos országút

    A hathüvelykes Vibe Z2 Pro után egy kompakt méretű Lenovo csúcskészülék járt nálunk, amely rétegelt formatervével és remek rendszersebességével hívja fel magára a figyelmet.

  • Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló

    Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.

  • Lenovo S850 - fényezi magát

    A két SIM-es S850 a Lenovo egyik középkategóriába szánt darabja, amely üveg hátlappal és HD felbontású kijelzővel hívhatja fel magára a figyelmet.

  • Lenovo Vibe Z - jó nektek odaát

    Csúcsmodell ez is, de másképp. És ez a másság esetünkben sok-sok jó ötletet és hasznos extrát jelent, de mivel nem ide szánja a gyártó a masinát, ezért kompromisszumokat is kell kötni.

Hirdetés