Végre igazi Motorola csúcskészülék érkezhet

Kár, hogy éppúgy az amerikai Verizon szolgáltató részére, mint pár évvel korábban

A Motorola Droid sorozatán belül jó pár évig érkeztek kifejezetten az amerikai Verizon szolgáltatónak szállított modellek, amelyekből néhány aztán másutt is felbukkant. A Droid Turbo 2 az egyik ilyen példa, a Lenovo kötelékébe került márka ugyanakkor jó ideje nem rukkolt elő igazi csúcskészülékkel, bár olyan különlegességgel nemrég igen, mint az összehajtható kijelzős, amúgy középkategóriás hardverű Razr.

A Motorola Droid Turbo 2
A Motorola Droid Turbo 2 (forrás: PhoneArena) [+]

A flipes vonal után a verizonos Droidok is új lendületet kaphatnak: az AndroidCentral úgy értesült, hogy egyelőre Motorola Edge+ munkacímen valóban tervezőasztalon van egy okostelefon, és mivel az Edge jelző a piacon tradicionálisan előremutató technológiákat bevető csúcsmobilt jelent, jók az esélyek, hogy ilyesmivel készül az amerikai márka. Konkrétumból sok viszont még nincs: a forrás kameralukas készülékre és magas árcédulára számít.

Azóta történt

Előzmények

  • Megvan a csupa kijelző Motorola neve

    Nem a közelgő Razr különlegességről van szó, és nem is a Moto G8 vagy E6 család valamelyik tagjáról: új Motorola One a láthatáron.

  • Motorola Moto G6 - kérsz egy üveggel?

    Sosem volt még ennyire gyönyörű egy középkategóriás Motorola, mert igen, a patinás amerikai gyártó neve ismét rajta van a fém/üveg házon, a hátlapon pedig két kamera figyel.

  • Motorola Moto G5 - meglepetések helyett

    Semmi különleges extra, de ez nem baj. A G5 megbízható, nem okoz meglepetést, de sokan inkább ezt szeretik, mint a telepakolt szoftvert.

  • Droid Turbo – maximum a maximumon

    Snapdragon 805 processzorral, 5,2 hüvelykes QHD kijelzővel, 21 megapixeles kamerával és hatalmas akkumulátorral érkezik a Motorola Mobility vízhatlan csúcsmobilja.

Hirdetés