Megnyílt a világ első autós szervizpontja

A Samsung ma nyitotta meg első, drive-through típusú szervizpontját Budaörsön.

Hirdetés

A Samsung a budaörsi Tesco parkolójában nyitotta meg a Samsung S-Drive szervizpontot, ahol az ügyfelek a szervizelés területén a világon először tapasztalhatják meg az autós kiszolgálás nyújtotta kényelmet. Nem kell sorszámot húzni és várakozni (feltéve, ha nincsenek előttünk), elég a kocsival a szervizpont elé állni, és beadni az okostelefont vagy tabletet. Egyébként az ötlet és a megvalósítás is egyedülálló, a koncepciót a Samsung Smart & Prémium Megoldások divízió igazgatója, Gerzsei Attila ötölte ki.


A dolog lényege, hogy az autós gyorséttermek mintájára a felhasználók konkrétan beadhatják az S-Drive ablakon keresztül a hibás készüléket a Tesco parkolójában kialakított szervizpontba, ami egyben értékesítési (egyelőre tartozékok) pont is, majd a hiba jellegétől függően két órán belül át is vehetik a javított eszközt. A Samsung partnere a pár lépésre lévő TMX, amely a helyben nem orvosolható problémákhoz biztosít infrastruktúrát. Amennyiben a készülék állapota hosszabb beavatkozást igényel, a telefont előre egyeztetett időpontban lehet átvenni az S-Drive-ban.


[+]

Azzal együtt egyébként, hogy a hivatalos megnyitó egészen pontosan most történt meg, a lehetőséget pedig mostantól kezdik javasolni a vonzáskörzetbe tartozó ügyfeleknek, látszólag már több vásárló is igénybe vette a szolgáltatást. De legalábbis érdeklődtek. A Samsung Drive befogad nem garanciális készülékeket is, természetesen a javítási költség megtérítése esetén, az S-Drive használata viszont nem jelent extra költséget.

Hirdetés

Azóta történt

  • Éjjel-nappal ügyfélszolgálat

    A Samsung kibővítette az ügyfélszolgálat elérhetőségének idejét. Technikailag bármikor rendelkezésre állnak. Kivéve ünnepnapokon.

Előzmények

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

  • Samsung Gear S3 - második kör

    A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.

Hirdetés