2018. január 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

A TENAA-nál járt a Vivo X6S

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A kínaiak modelljéről immár fotók és specifikációs adatokat megtudhattunk. Az biztos, hogy a jó felszereltség mellé vékony kivitel társul.

A Vivo az X6-ot és az X6 Plust tavaly novemberben egyszerre leplezte le, a duóhoz pedig hamarosan az X6SPlus csatlakozhat, ami minden bizonnyal szimplán csak X6S néven kerülhet forgalomba (vagy két külön eszközről beszélünk, ha a korábbi hírt vesszük alapul). A készülék már a TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság jóváhagyását is megkapta, ezáltal fotó is látható róla, és a specifikációk legnagyobb hányadáról is kiderült mindent.


[+]

A formaterv egész ígéretesnek tűnik, hiszen a 147,9 x 73,75 x 6,56 milliméteres burkolat üvegből és unibody kialakítású alumíniumból áll, tényleg vékony, és az anyaghasználat tudatában a 140,5 grammos tömeg sem mondható soknak. Az előlapon egy 5,2 hüvelykes, 1080p felbontású AMOLED kijelző található, a mobil belsejében pedig egy 1,8 gigahertzes nyolcmagos processzor lakozik, aminek munkáját 4 gigabájt RAM segíti. Az Android 5.1 operációs rendszernek és más fájloknak a 64 gigabájtos adattárolón kell majd elférniük, képeket a 13 megapixeles hátlapi, vagy 8 megapixeles előlapi kamerával lehet lőni. Nem kizárt, hogy a hivatalos bemutató az MWC-n vagy azalatt fog megtörténni, de a későbbi piacra kerülés sem lehetetlen, kérdés csak az, hogy Távol-Keleten kívül máshol elérhető lesz-e a telefon, és ha igen, mennyiért.

Gyártók, szolgáltatók

H​ir​d​et​és​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.