Megint leporolt a Nokia egy klasszikust

A 6310 újrázik, 2G hálózati plafonnal.

A HMD Global nem tett le sokak régi kedvenceinek újjáélesztéséről: ezúttal a Nokia 6310 tér vissza modernizálva, de őszintén reméljük, hogy emlékezetesebb összképpel, mint a korábbi nosztalgiatermékek. Egy 2G adatkommunikációra képes apróságról van szó 135,5 x 56 x 14,1 milliméteren, más szóval egy klasszikus butatelefonról, amely 2,8"-es QVGA panelt visel, és amelynek kétségtelenül a rendkívül kecses kivitel és a hosszú üzemidő a legfőbb erénye. Dual SIM módban három hétig működik a 6310, ha nem nagyon használják, és közel 20 órán át lehet beszélni vele lemerülésig.

A 6310 új változata
A 6310 új változata [+]

A színes kijelzős apróságot az Unisoc 6531F SoC hajtja meg 8 MB RAM és 16 MB-os tároló kíséretében, ami nem sok, de microSD kártyából 32 GB-os is behelyezhető, és azzal máris opció az offline zenehallgatás. FM-rádió is akad, akárcsak jack kimenet, illetve WiFi modem, Bluetooth 5.0 plusz zseblámpafunkció. A microUSB kábelen tölthető, 1150 mAh-s telepet kínáló apróság szeptembertől, 22 ezer forintért lesz megvásárolható itthon.

A Clarity Earbuds Pro
A Clarity Earbuds Pro [+]

Bemutatta a HMD új audiovonalát is négy termékkategóriával: a Go az audiominőség és a versenyképes ár között balanszíroz, a Mikro a kompakt kivitelt garantálja, a Comfort a kényelemre megy rá, a Clarity pedig a tiszta hangzásra. Nokia Clarity Earbuds Pro konkrétan dupla mikrofonos környezeti és Qualcomm cVc aktív zajszűrést kínál a TWS műfajban, egyelőre nem forintosított áron. Előny az IPX5 cseppálló védelem és a Bluetooth 5.1 támogatás, valamint a töltőtokkal együtt 29 órás üzemidő.

Előzmények

Hirdetés