Megérkezett Európába a Nubia Red Magic 5G

A brutális játékteljesítményről és kitűnő megjelenítésről híres széria 5G képes modellje már előrendelhető itthon is.

Hirdetés

A Nubia Red Magic 5G egészen kivételes specifikációval mutatkozott be márciusban, ami 5G modemmel szerelt Snapdragon 865-ös szettet, akár 12 GB rendszermemóriát és DC fényerővezérléssel szabályozott, 144 Hz-es képrfissítéssel dolgozó AMOLED panelt jelent. Utóbbi paraméterrel mellesleg világelső a ZTE gamer almárkája, jelenleg a Red Magic 5G a legmagasabb képfrissítéssel dolgozó eszköz a piacon.


[+]

Papíron ismét kifogástalan összképet mutat a készülék: van jack csatlakozó, érintésérzékeny, dedikált játékvezérlők, aktív hűtés, RGB LED világítás, LPDDR5 RAM, UFS 3.0-s szabványú tároló minimum 128 GB kapacitással, sztereó hangszórók és akár 55 wattos gyorstöltés, ha megvásároljuk az adaptert a gyári 18 wattos töltőfej helyett.

Az áttetsző hátlappal szerelt verzió egyelőre nem elérhető Európában.
Az áttetsző hátlappal szerelt verzió egyelőre nem elérhető Európában.

Az Android 10-es rendszerhez elvileg most is egyedi felület jár, aminek végre neve is lett: Red Magic OS 3.0 a Game Space pedig maradt a 2.1-es verziószámon. Nagyon bízunk benne, hogy a tényleg kimagasló játékteljesítmény mellett az általános felhasználói élményt (és az audióképességeket) is sikerült szintre hozni, mert a Nubia Red Magic 3s komoly hiányosságokkal küzdött.

A 12/256 GB-os kiszerelés itthon csak ebben a színben (Pulse) opció.
A 12/256 GB-os kiszerelés itthon csak ebben a színben (Pulse) opció. [+]

Az NFC és az 5.1-es Bluetooth viszont biztató. A Nubia Red Magic 5G előrendelése már itthonról is opció, az értékesítés pedig hivatalosan április 21-én kezdődik. A készüléket kétféle memóriacsomaggal, három színben választhatjuk: a 8/128 GB-os kiszerelés Eclipse Black és Hot Rod Red színben 579 euróba (körülbelül 202 ezer forint) kerül, míg a 12/256 GB-os szettet kizárólag Pulse színváltozatban érhető el 649 euróért (aktuális árfolyamon 227 ezer forint).

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés