Megérkezett a Huawei Ascend Y540

Hirdetés

Mindenféle sajtóesemény vagy bejelentés nélkül debütált a piacon a Huawei Ascend Y540, a vállalat alsó kategóriába szánt okostelefonja, ami Európában nagyjából 100-110 euró, vagyis nettó áron átszámolva 30-33 ezer forint környékén lesz megvásárolható. Ezért az összegért egy 1,3 GHz-en pörgő, kétmagos processzorral ellátott Snapdragon 200 chipsetet valamint 1 GB RAM-ot kapunk, ami azért fejlődés az elődmodellhez képest.

Huawei Ascend Y540

Az Y540 két SIM-et kezel, így azokat a vásárlókat célozza, akik kedvező áron szeretnének kettő helyett egy eszközt maguknál hordani. A Huawei újdonsága 4,5 hüvelykes, 480 x 854 pixel felbontású kijelzővel rendelkezik, emellett 5 megapixeles hátlapi kamera, microSD kártyával bővíthető 4 GB-os belső tárhely, valamint 1950 mAh kapacitású akkumulátor fért a repertoárba. A 3G hálózatok támogatására képes, Android 4.4 KitKat operációs rendszert futtató készülék hazai forgalmazásáról vagy annak időpontjáról egyelőre nincs információ, ám ilyen áron meglátjuk majd, mire lesz képes a konkurensekkel szemben.

Előzmények

  • Huawei Ascend Y550 - 64 bit alsóhangon

    Komoly generációváltáson esett át a Huawei friss alsó-középkategóriása: Snapdragon 410, 4G modem, 1 gigabájt RAM, 2 megapixeles előlapi kamera és Android 4.4.4 a motorháztető alatt.

  • Huawei Ascend Mate7 - figyeljék a kezemet

    A kínai gyártó nem aprózta el az újdonságok bejelentését, a harmadik generációs Mate gyönyörű formatervet, kiváló hardvert és ujjlenyomat-olvasót kapott.

  • Huawei Ascend Mate 2 4G - ultramaraton

    Kipróbáltuk a Huawei második generációs phabletjét, az Ascend Mate 2 4G-t, amely óriás kijelzővel, tabletes akkumulátor kapacitással, LTE-támogatással és középkategóriás árcédulával robbanthat.

  • Huawei Ascend P7 - fél milliméterben sok új funkció

    A P6-ból három milliónyi talált gazdára. Az utód többet tud, erősebb, értelemszerűen ettől is komoly sikereket vár a gyártó, ami leginkább az árazáson fog múlni.

Hirdetés