2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Még több fotón látható a Meizu Pro 6

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GizChina

A kínaiak csúcsmodellje a kamerák előtt pózolt, így látható a formaterv, a belső felépítésről pedig számos pletykát ismerhetünk.

Hirdetés

Egyre több fotó szivárog ki, melyeken a Meizu hamarosan bemutatásra kerülő csúcsmodellje, a Pro 6 látható. Most az arany színű variánsról bukkantak fel képek, ami az elődmodell formatervére hajaz, ám számos téren megváltozik majd.


[+]

A hírek szerint a hátlapi kamera mellett nemcsak egy ledes villanó, hanem egy fókuszálást segítő lézer is helyet kap, az előlapon a home gombba építik az ujjlenyomat-olvasót, a kijelzőt pedig a szélek felé picit íves üveg védi majd. Az USB Type-C csatlakozón tölthető eszköz hardveresen igazi szörnyeteg lesz, köszönhetőn a MediaTek Helio X25 és/vagy Exynos 8890 lapkának (utóbbi az új Galaxykban is dolgozik), valamint a várhatóan 6 gigabájtnyi rendszermemóriának. A felszereltséget tetőzi a HiFi 3.0 audiochip, a Flyme 6.0 operációs rendszer (Marshmallow-ra telepítve), nemrégiben pedig a cég alelnöke posztolt egy olyan képernyőképet, ami után biztosra vehető a Force Touch képernyő, ergo az érintések mellett a nyomások erősségét is kezeli majd a panel. A hivatalos bejelentés időpontjáról egyelőre nincs információ.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.