2017. október 17., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

A Meizu kizárólagos privilégiuma lesz a MediaTek Helio X25

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GizChina

A MediaTek rendezvényén mutatkozott be az új lapka, ami nem egy teljesen új konstrukció, hanem a Helio X20 alapjain nyugszik.

Hirdetés

Több pletyka is szól már a Meizu Pro 6-ról, az egyik az, hogy 3D Touch kerülhet bele, a másik pedig, hogy készül belőle a 6 gigabájt RAM-mal és 128 gigabájtos tárolóegységgel felszerelt csúcskonfiguráció is. A MediaTek eseményének köszönhetően most már biztosra vehetjük, hogy az új Meizuban nem Exynos SoC lesz, hanem egy MediaTek, ráadásul nem is akármilyen.

 A Meizu kizárólagos privilégiuma lesz a MediaTek Helio X25
[+]

A tízmagos MediaTek Helio X25 a Helio X20 alapjaira épül, ahhoz hasonlóan tízmagos, három klaszteres processzorral (2 x 4 Cortex-A53 + 2 x Cortex-A72), 20 nanométeres gyártástechnológiával és Mali T880 MP4 IGP-vel büszkélkedhet. Ami különbségként mutatkozik, az a grafikus gyorsító és az A72 processzormagok órajele, előbbi 850 MHz-en ketyeg, utóbbi pedig 2,5 GHz-en pörög.

A Meizu kizárólagos privilégiuma lesz a MediaTek Helio X25
[+]

A MediaTek eseményén a Meizu egyik vezető karaktere, Bai Yongxiang erősítette meg, hogy az új csúcsmodelljük Helio X25 lapkát fog kapni, egyelőre pedig a „Pro 6" privilégiuma is marad a Helio X20-ból felturbózott SoC.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.