Még mindig frissülnek a régi iPhone-ok

És a régit tényleg úgy kell érteni, hogy régi. Az iPhone 5s idén már hét éves.

Hirdetés

Az Apple mindig is komolyan vette a terméktámogatást, a készülékek hosszú ideig számíthatnak a legújabb iOS főverziókra és a rendszeres biztonsági és hibajavításokra. Az iOS 13-at viszont már nem minden eszköz támogatja, így azoknak a 12.4.7-es frissítést utalta ki a gyártó hibajavításokkal és up to date biztonsági protokollal.

iPhone 5s. Az első generációs iPad Air szintén hét éves.
iPhone 5s. Az első generációs iPad Air szintén hét éves. [+]

A legrégebbi eszköz, amin érdemes megnézni a beállítások szoftverfrissítés menüpontját, a hét évvel ezelőtt bemutatott iPhone 5s. Az iPhone 6, iPhone 6 Plus tulajok szintén csekkolják, ha nem automatikus a folyamat. Az első generációs iPad Air-re, az iPad mini 2-re, mini 3-ra és a hatodik generációs iPod Touch-ra szintén ez a csomag érkezik, a többiek iOS és iPad OS 13.5-öt kapnak, többek között Covid-19 értesítésekkel és gyorsabb FaceID-val, a tvOS és HomePod OS frissítése pedig 13.4.5-es jelzettel érkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • iOS 13 - szeptember 19-től

    Az Apple-rendezvény után mindig érkezik a friss iOS is, és bár most külön aligha volt szó róla, természetesen jön az új rendszer.

  • Apple iPhone 6 - a méret nem minden

    A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.

  • Apple iPhone 6 Plus - szükség törvényt bont

    Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?

  • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

    Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

Hirdetés