Még egy Galaxy A04 bemutatkozott

Az A04e közelebb áll az A04-hez, mint az A04s-hez.

Mintha csak kínai riválisaitól kölcsönözné az ötletet, a Samsung is hatalmas számban dobja piacra legolcsóbb portékáit, néhány héten belül ugyanis bemutatkozott a harmadik Galaxy A04, és akkor még emlegetnek egy negyediket is. Az A04e a legújabb darab, 164,2 x 75,9 x 9,1 milliméteren szokásos tepsiméretbe bújtatva 6,5"-es, HD+ felbontású PLS LCD paneljét.


[+]

A kameracseppes megoldás 5 megapixeles szenzort visel felül, míg alul némi extra sáv toldja meg az Android 12-t és One UI 4.1-et futtató telefon hosszát. A hátlapra 13 megapixeles főkamera és 2 megapixeles mélységérzékelő került, a házba pedig nem pontosított nyolcmagos chip, mert valamiért nem tartja fontosnak a Samsung ezt közölni – nyilván belépőszintű egységről, talán valamelyik MediaTek G-ről van szó, és nem a Snapdragon 8+ Gen 1-ről.


[+]

Az 5000 mAh-s telepadat kétségtelenül jól hangzik, ezek a telefonok rendkívül kitartóak szoktak lenni, és az ac-s WiFi 5 modem is megvan két csatornán. Az LTE felirat 4G-s hardvert húz alá, amihez 3 vagy 4 GB RAM és 32, 64 vagy 128 GB-os tároló tartozhat kiszerelés szerint, microSD bővítéssel. Az árakról és a régiós elérhetőségekről semmi nem derült ki, mert a képeken és a hiányos specifikáción kívül még egy árva sajtóközleményt sem sikerült publikálni, amivel a gyártó nagyjából pontosítja, mennyi figyelmet érdemes a termékre fordítani.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés