Bemutatkozott a Samsug Galaxy A04

A belépő szintű eszköz nem sokban különbözik az elődmodelltől, de a hivatalos specifikáció meglehetősen foghíjas.

A rendelkezésre álló hivatalos információk alapján az új Galaxy A04-et csak a kamerarendszer elrendezése alapján lehet megkülönböztetni az elődmodelltől, a hivatalos specifikáció sem sokat segít. A két készülék technikailag látszólag ugyanaz, bár a három éves, 14 nanométeres Samsung Exynos 7884B szettet valószínűleg lecserélték, csak az nem derül ki, hogy mire.

Komoly fejlődésre ebben a szegmensben azért nem érdemes számítani, az adatkommunikációs képességek még mindig a 4G-ig és a 802.11ac WiFi-ig terjednek, gyorstöltésről nem volt szó, az 5000 mAh-s akku maradt és a 6,5 hüvelykes, 720 x 1600 pixel felbontású LCD panel is, 5 megapixeles kamerát magába foglaló V-cseppel. Ami biztos, hogy a 2 megapixeles mélységszenzor mellett már nem 48, hanem 50 megapixeles kamera található a kissé frissített kialakítású hátlapon.

[+]

A készüléken a One UI 4.1 egyszerűsített, úgynevezett Core változata fut Android 12-es alapon, memóriakonfigurációkból pedig 4GB, 6GB, 8GB választható 32 GB, 64 GB vagy 128 GB bővíthető belső tárhellyel. Árat és elérhetőséget szokás szerint "elfelejtettek" közölni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés