Máris meggyötörték a OnePlus 9 Prót

Ha olvasóinknak még mindig nem elég a OnePlus anyagokból, most a 9 Pro összeszerelési minőségéről informálódhatnak – szó szerint élesben.

Hirdetés

Tetszett plecsnivel távozott a bejelentés pillanatában a OnePlus 9 Pro tesztasztalunkról, ugyanolyan gyorsak voltunk ugyanis, mint a Snapdragon 888-cal és Oxygen OS 11-gyel szerelt készülék, kiemelve annak külső-belső előnyeit, megjegyezve a kamerákat és az árat érintő, kellemetlenebb tulajdonságokat. Az biztos, hogy a sebesség évekre elég, és a fém/üvegház összeszerelése is remek lett, de azért vésővel, öngyújtóval vagy puszta öklünkkel nem estünk neki, hogy mindjárt kárt tegyünk benne.


[+]

Ott van erre ugyanis Zack Nelson, aki rutinszerűen bántalmazza a csúcstelefonokat, és a OnePlus 9 Pro QHD+ kijelzője sajnos már a papírvágótól megkarcolódik. Ám szerencsére, egy váratlan fordulat során kiderül, hogy csak a védőfóliában esett kár, amit lehúzva máris kibírja a teló az iménti eszköz beavatkozását, hogy aztán a megszokott módon, a Mohs-féle keménységi skála hatos vésője hagyjon a Gorilla Glass üvegben némi, a hetes pedig mélyebb nyomot.

Ez megfelel az iparági sztenderdnek és a karcokat az optikai ujjlenyomat-olvasó is állja – persze, mivel a képernyő és az üveg mögül operál, mindenesetre nem zavarják meg a felületi sérülések. Zack még mindig nem tud értelmes magyarázatot adni arra, hogy miért esik a panelnek öngyújtóval, mert ha a telefont és tulajdonosát nyílt láng éri, ha választani kell, jobb az emberéletet menteni.


[+]

Komoly erőbehatásra a OnePlus 9 Pro végül egy egész kis ívet felvesz, aztán visszaáll laposra, de nem reccsen meg vagy törik ketté, ergo remekül egyberakták. Ez pedig jó hír a vásárlónak, mert nem minden mobil vizsgázott le ebből a szempontból jelesre.

Előzmények

  • OnePlus 8 Pro - a túlgondolt

    QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.

Hirdetés