Hirdetés

Már tokot is választhatunk a Galaxy A54-hez

A macedón Samsung siette el kicsit a dolgot, élesítettek egy termékoldalt a még be nem jelentett készülékhez.

A legtöbb részletet már ismerni lehet a Samsung Galaxy A54-ről, a macedón Samsung weboldalán pedig idejekorán élesítve lett a Smart View Wallet Case kiegészítőhöz tartozó termékoldal. Ez már a sokadik megerősítése annak, hogy hamarosan érkezik az A54, a pletykák március 15-ről beszélnek, de segít abban is, hogy milyen formában várható a telefon. A kiszivárgott renderképek valósnak bizonyultak, a hátlapon három kamera lesz egymás alatti gyűrűkbe rendezve, a keret jobb oldalán megmarad a bekapcsoló és a hangerőszabályzó gomb, az előlapi kamera pedig egy apró, kijelzőbe vágott pöttybe kerül.

Hirdetés

Smart View Wallet Case a Galaxy A54-hez.Smart View Wallet Case a Galaxy A54-hez.Smart View Wallet Case a Galaxy A54-hez. Smart View Wallet Case a Galaxy A54-hez. [+]

A kinyitható tok hagy majd egy kis ablakot, melyen keresztül a telefon Always On kijelzője az időt, dátumot és töltöttséget mutatni tudja, belül pedig hely lesz valamilyen kártyának vagy igazolványnak. A képekből kiderül, hogy nem tér vissza az USB-C csatlakozó mellé a 3,5 milliméteres audio jack a mobilra, akinek szüksége van rá, az talán az A34-ben megkaphatja.

[+]

A kinyitható fedelű tok feketében, sárgában és lilában lesz kapható, míg a Galaxy A54 üveg hatású műanyag háza ezeket kiegészíti majd fehér választható színváltozattal is. A készülék háza IP67-es védelmet élvezhet, a három hátlapi kamera 50 + 12 + 5 MP-es felbontással dolgozhat, a nagyfelbontású főkamerát OIS segítheti. A Samsung a középkategóriás készülékbe a saját fejlesztésű Exynos 1380 SoC-vel szállíthatja le, ez 20%-os grafikus teljesítményjavulást hozhat a tavalyi modell eredményeihez képest.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés