Május 20-án, topkamerával érkezik a Honor X10

Ugyanazzal az IMX600y szenzorral várható, amelyik a Mate 30 Pro remek fotóminőségét biztosítja.

Hirdetés

Kereken két hét múlva érkezik a Honor 9X utódja, az X10, és ez lehet a középkategória kellős közepére árazott sorozat eddigi legnagyobb generációs előrelépése. Egyfelől megkapja a május 20-ai bemutatón az 5G modemet (bár ez kapásból a felső-középkategóriába tolhatja az árakat), amihez a roppant versenyképes Kirin 820 SoC társulhat, Android 10-en alapuló EMUI 10.1-gyel.


(forrás: Weibo) [+]

Másfelől pedig már a Kínai Hírközlési Hatóság fotói előrevetítették a combos kamerarendszert. Leolvasható a hátlapról ugyanis az RYYB felirat, amely a GSM Arena szerint a remek Sony IMX600y szenzor jelenlétére utal, erre pedig tényleg nem lehet kifogás, lásd mondjuk a Mate 30 Pro főkamerás képeit.

A Honor X10 a TENAA-nálA Honor X10 a TENAA-nál A Honor X10 a TENAA-nál (forrás: TENAA)

A mellécsapott, 8 megapixeles ultraszéles modul persze jóval szerényebbnek ígérkezik, a harmadik elem pedig 2 megapixeles makrólencse lehet, úgyhogy a zoomot a szenzornak kell majd letudnia. A Honor X10 4200 mAh-s teleppel és 22,5 wattos gyorstöltéssel várható.

Azóta történt

Előzmények

  • Hitelesítésen jár a Honor X10

    Kínai források szerint helyet cserél a sorszám és a betű a Honor 9X folytatásán. Az X10 hatalmas képernyővel, 5G-s SoC-vel és méretes kamerapúppal járt a TENAA-nál audiencián.

  • Sikeresnek tűnik a Honor 30S

    A Honor 30-as szériára még várni kell, de a múlt héten bemutatott 30S addig is tartja a frontot Kínában.

  • Kvázi csúcskategóriás SoC lehet a Kirin 820 5G

    Ha a korai benchmark eredmények hitelesek, nem lesz messze a teljesítmény a legerősebb processzorokétól. Honor telefonnal debütál az új Kirin lapka.

Hirdetés