Hirdetés

Egy tablet is beesik a Honor X10 előtt

A Honor V6 5G képes, WiFi 6 szabványon is kapcsolódó, keskeny kávás megoldás. Az előzetes alapján a bemutató öt nap múlva esedékes.

A Honor promóciójában külön hangsúlyos, hogy a Honor V6 5G tablet a világ első 5G képes táblagépe, amely a 802.11ax szabványú WiFi-t is ismeri. Valamit muszáj volt persze kitalálni, ami garantálja a világelsőséget, mivel 5G-s tablet már van, a Samsung követte el még januárban. A Honor V6 5G-t viszont valószínűleg felső középkategóriás terméknek szánják, valahol a 300 és 500 dollár (97-162 ezer forint) közötti ársávban.


[+]

A kijelző méretéről, a multimédiás képességekről és a tárhely opciókról egyelőre nincs információ, az eddigi értesülések alapján viszont a 7 nanométeres, a teljesítménycentrikus halmazban maximum 2,3 GHz-es Cortex-76-os magokkal dolgozó Kirin 820-as szettre számítunk a Kirin 990-ből ismert NSA/SA 5G modemmel, a grafikus részegység pedig a dedkált NPU-val rendelkező Mali-G57 MP6 lehet.

Hirdetés

Azóta történt

  • Huawei MatePad Pro - méretes HMS

    Billentyűzettel és mágneses tollal is kedvező nyitóár társul a Huawei új csúcstabletjéhez, de vajon megéri a spórolás a szűkös alkalmazáskínálatért, és a kevéssé tabletes EMUI-ért cserébe?

Előzmények

Hirdetés