Hitelesítésen jár a Honor X10

Kínai források szerint helyet cserél a sorszám és a betű a Honor 9X folytatásán. Az X10 hatalmas képernyővel, 5G-s SoC-vel és méretes kamerapúppal járt a TENAA-nál audiencián.

Annyira megtetszett a Huawei-nek és a Honornak a hátlap bal felső részére száműzött, gyufásdoboz méretű kamerarész, hogy a közös alapokon nyugvó márkáknak alig jelenik meg készüléke bármilyen másik dizájnfilozófiával. A sort a Honor 9X folytatása folytathatja, és a dizájnnál határozottan meglepőbb a TENAA-nál is megfordult telefon neve. 10X helyett weibós források szerint ugyanis Honor X10 lesz a neve, a hátlapon pedig négy optika alkothat lencseoszlopot.

A Honor X10 a TENAA-nálA Honor X10 a TENAA-nál A Honor X10 a TENAA-nál (forrás: TENAA)

A kameraluk vagy kapszula ezek után nem hiszem, hogy bárkit meglepne az előlapon, ám ahhoz túl sötét a Kínai Hírközlési Hatóság fényképe, hogy kiderüljön, vajon a szelfiegység errefelé van, avagy maradt a motorikus kivitelnél. A weibós forrás 6,63"-es LCD panelt vár 1080 x 2400 pixelen, 4200 mAh-s telepet 22,5 watt gyorstöltéssel és villámgyors, 5G képes HiSilicon SoC-t a Kirin 820-as fajtából, ami azt jelenti, hogy maradhat a széria középkategóriás árazása.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés