Május 19-én mutatja be a OnePlus a Nord 2T 5G-t

Mivel már szinte mindent tudni a telefonról, egyedül az ár lehet érdemi információ, amivel a gyártó szolgálhat.

Hirdetés

Bejelentette a OnePlus, hogy május 19-én, magyar idő szerint délután megmutatják a Nord 2T 5G-t, a telefont, amit már listáztak a webshopok, Ázsiában pedig már kicsomagoló videót is csinált valaki a készülékről. Ettől függetlenül a gyártó nem a Google útját járja, weboldalán a Nord 2T beharangozó felülete csak a mobil hátlapjának egy részét mutatja meg, illetve a dátumot véglegesíti.


(forrás: OnePlus) [+]

A Nord 2T 5G-ről tudjuk, hogy 6,43 hüvelykes FHD+ AMOLED kijelzőt kínál majd, 90 Hz-es frissítése lesz, a bal felső sarokba pedig egy 32 megapixeles szelfikamera lesz lyukasztva. A hátlap műanyag, fekete vagy zöld színben lesz elérhető, alatta a MediaTek Dimensity 1300 dolgozik majd, 8 vagy 12 GB RAM-mal és 128 vagy 256 GB tárhellyel. Az akku 4500 milliamperórás, a töltés pedig 80 wattal megy vezetéken. A kamerás frontot egy 50 megapixeles főkamera széles látószöggel és optikai képstabilizálással, egy 8 megapixeles ultraszéles, valamint egy 2 megapixeles monokróm szenzor tartja a hátlapon.

A készülék Android 12-re épülő OxygenOS 12-vel érkezik, 369 eurós kezdőáron. A Nord 2T 5G mellett érkezik majd a Nord CE 2 Lite 5G is, valamint a Nord Buds fülhallgató is az európai piacra.

Azóta történt

  • A OnePlus nem T-tlenkedik

    A gyártó idén futószalagon szállítja a készülékeket, megérkezett a OnePlus Nord 2T, elsőként bevetve a Dimensity 1300-as szettet.

Előzmények

Hirdetés