Kicsomagoló videón látható a OnePlus Nord 2T

Szinte mindent tudni a telefonról, akár elő is rendelhető, habár a gyártó még nem is mutatta be.

Hirdetés

Az árnyék fantázianevet viselő fekete színű OnePlus Nord 2T-ről került fel egy kicsomagoló videó a YouTube-ra. Alapból ez nem lenne hír, ha a készüléket a gyártó hivatalosan bemutatta volna, de ez egyelőre nem történt meg még sajtóközlemény formájában sem, csak random feltűnt webshopokban a termék.


[+]

A videó megerősíti, hogy a telefon 80 wattos SuperVooc töltővel érkezik, a telefonba épített akkumulátor 4500 milliamperóra, a dobozban egy világos szilikon tok is jár a készülék mellé, illetve a kijelzőről és a hardverről is biztosat mutat. A megjelenítő 6,43 hüvelykes FHD+ AMOLED, amin bekapcsolható a 90 Hz-es képfrissítés, és amin mehet a nagy felbontású stream az L1-es biztonsági szintnek hála. A kijelző bal felső sarkába lett lyukasztva a 32 megapixeles előlapi kamera, míg a hátlapon a Huawei telefonjainak kameraelrendezéséhez hasonló módon lett szétszórva egy 50 megapixeles főkamera, egy 8 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles monokróm szenzor, ami két LED villanóval egészül ki.

A készüléket a MediaTek Dimensity 1300-as, 5G-képes lapka hajtja, gyárilag Android 12-re épülő OxygenOS 12 fut a készüléken. A rendszer egész letisztult és fürge, viszont a játékok esetén visszaveszi a képfrissítést 60 Hz-re a videó tanúsága szerint. Szintén kiderül a videóból, hogy az USB-C csatlakozó mellett található hangszóró mellett a beszédhangszórót is használja a telefon, így sztereó hatást imitál. A mobil kerete műanyag, ahogy a hátlap is, a tárhely nem bővíthető és a 3,5 milliméteres fülhallgató csatlakozó is kimaradt, de oldalt megtalálható a némító csúszka. A videóban a 12/256 GB-os kiszerelést mutatják be, de az Aliexpress szerint a globális változat elérhető lesz 8/128 GB-os kiszerelésben is.

A hátlap és a némító csúszka.A hátlap és a némító csúszka. A hátlap és a némító csúszka. [+]

A bevezető árazás 369 euró lesz a 8/128 GB-os verzióért május 11 és 13 között, utána 399 eurót kér majd el a gyártó a telefonért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés