Május 16-án, Londonban mutatkozik be a OnePlus 6

Hirdetés

Snapdragon 845, 6 / 256 GB-os csúcsvariáció, Bosszúállók: Végtelen háború témájú különkiadás, por- és vízálló védelem fém/üveg burkolattal és tovább nőtt előlapi képernyőarány – ezúttal sem ült a OnePlus a babérjain. Más kérdés, hogy a képernyőbe türemkedő (más nézet szerint a felső kávának kijelzőrészeket adó) notch már elsőre megosztotta a közönséget. A szenzorsziget ugyanakkor annyira népszerű lett pár hónap alatt, hogy egyre kevesebb a hagyományos előlapot kínáló alternatíva, és a OnePlus ígéri: az ipari dizájn végeredményben a felhasználót fogja szolgálni.

A bemutatóra május 16-án, Londonban kerül majd sor, méghozzá helyi idő szerint délután öt, magyar idő szerint pedig este hat órakor. Az elmúlt hetek hivatalos információmorzsáival egy időben egyébként kiürültek a OnePlus 5T készletek, úgyhogy a gyártó továbbra is egyetlen készülék forgalmazására kíván koncentrálni. Ettől még a régebbiek frissítésével nem állt le: az 5 és az 5T a minap váltott Android 8.1-re, és alighanem a 6 is ezzel, valamint iPhone X-szerű gesztusfunkciókkal fog debütálni.

Előzmények

  • Bosszúállók témájú OnePlus 6 érkezhet

    Egyébként meg hivatalos, hogy üvegből lesz a hátlap. Az indiai megjelenésre és az Avengers: Infinity War témájú OnePlus 6 árára is érkezett tipp.

  • Frissítve! OnePlus 6 tesztképek Pete Lautól

    Egyre több információ kerül elő a OnePlus következő modelljével kapcsolatban, ezúttal Pete Lau fotózott a OnePlus 6 dupla kamerájával.

  • Az ott a OnePlus 6, csak az 5T eltakarja

    Újabb részleteit mutatja meg közelgő csúcskészülékének a OnePlus, egészében azonban még nem lehet a Snapdragon 845-tel érkező masinát megpillantani.

Hirdetés