2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Android 8.1-nél jár a OnePlus 5 és az 5T

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: OnePlus

A frissebbik modell iPhone X-szerű gesztusfunkciókat kapott. A gyártó kiszervezné a OnePlus 6 reklámját a fogyasztóknak.

Hirdetés

A OnePlus gőzerővel dolgozik a vízálló 6 premierjén, amit jelenleg május elejére tippel a szakma. Az OxygenOS felület fejlesztőcsapata ugyanakkor nem feledkezett meg az elődökről: a minap közzétették az Android 8.1 Oreo frissítőcsomagot a két tavalyi modellre, áprilisi biztonsági javítókészlettel. Mind a OnePlus 5, mint pedig az 5T átesett számos hibajavítási és optimalizálási körön, a játékmódot beleértve. Ez utóbbihoz immáron akkumulátorkímélő funkció és az automatikus fényerőállítás ideiglenes stopja is hozzátartozik, illetve a futó játékok hálózati prioritást élvezhetnek a stabilabb kapcsolatért. Az 5T emellett felajánlja nem csak az alsó kezelősáv elrejtését (ami eddig is adott volt), hanem a teljes kiváltását iPhone X-szerű gesztusfunkciókkal.

Ez már az 5T közösségi bétaszoftvereiben is népszerűnek bizonyult, és sokan akkor előrevetítették: biztosan egy kávamentesebb, notchos mobilra „gyakorol” a gyártó. Igazuk lett: a OnePlus 6 szenzorszigettel érkezik. A OnePlustól amúgy nem szokatlan furcsa és vitatható klipeket közzétenni, a legutóbbi reklámvideó pedig reklámvideó témára vár tippeket a közösségtől. Csak nehogy úgy süljön el a dolog, mint a Gavin Belson Signature Box III közösség által megszavazott aláírása.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.