2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Május 16-án érkezik a HTC U

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Bluetooth.org

A hivatalos előzetes mellett egy pár kémfotó és némi Bluetooth 5.0 információ is felbukkant

Hirdetés

A pletykák igaznak bizonyultak: a HTC (egyelőre) dobja a fémházas kivitelt és a manapság új népszerűségre kapó fém/üveg kivitelre koncentrál a felső kategóriában. Ennek az első két bizonyítéka a merész árazású U Play és U Ultra volt, és méretben a kettő közé várni a egyszerűen csak HTC U néven készülő csúcsmodellt, amely jó eséllyel Snapdragon 835-öt kap. Az alábbi, mozgóképes Tweet nem csak a májust 16-ai bemutatódátumot, hanem a készülék formavilágát is leleplezi.

Aki kicsivel többet szeretne látni a U-ból (ejtsd: jú), pásztázzon lejjebb a szemeivel, ahol Evan Blass közlésében látszik elvileg ugyanez az eszköz, láthatóan üveg hátlappal. Nem csak a sűrű folyadékra emlékeztető, liquid surface fantázianevű kivitel, az egyelemes kamerarendszer is árulkodó ezen az oldalon, a másikon pedig, kicsit kevésbé kivehetően érintésalapú ujjlenyomat-olvasóra bukkanni.

A másik kapcsolódó hír szerint kódnéven a csúcstelefon már megfordult a Bluetooth hivatalos szervénél a megjelenéshez szükséges minősítésért, méghozzá új, 5.0-s verzióval. Jelenleg csak a most piacra kerülő Galaxy S8 duó és a később érkező Xperia XZ Premium tudja a legmodernebb BT-szabványt, amely részben nagyobb átviteli rátával és alacsonyabb fogyasztással, speciális módban pedig nagyobb hatótávolsággal rendelkezik.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.