Hirdetés
- [Re:] Alternatív hajtás: Wankel-motorral oldaná meg a Mazda a hatótáv növelését
- [Re:] Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- [Re:] A műanyag hátlapú telefonokkal van-e baj?
- DIGI Mobil
- [Re:] Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- [Re:] Hajlítható Xiaomit fotóztak
- [Re:] Google Pixel 4a - az észszerűség maga
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- [Re:] Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
Hozzászólok Aktív témák
-
kop8
őstag
Nekem tetszik erős
GIGABYTE Z77-DS3H / i7 2600k Scythe Mugen 2 PASSZÍV / 4*2GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi9t pro
-
judas13
addikt
Mondjuk amit bizonygatni kell már az azért felvethet kérdéseket. (eleve mozgó alaktrészről beszélünk)
De bárhogyis lesz én azért Vivoval vagyok a Notch mentes környezetért alapon."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
jacis
nagyúr
Tetszik ez a teló.
Samsung Galaxy S20+
-
sheratan
titán
Mondjuk a legvégén azért amikor kilép a kamerából, akkor nem mutatják, hogy vissza is tudná húzni a telefon
De persze enélkül is elég meggyőző dolog, hogy 12kg-ot elbír...
-
Szabcsizz
őstag
Engem leginkább az érdekelne, hogy a Snapchat alkalmazással mennyire kompatibilis. Az az app elég könnyen kinyírhatja ha szarul van megoldva.
-
kbyte1024
addikt
frankón bejön a teló na
amúgy meg biztos,hogy nagyon odafigyeltek a mechanikára!! a supportra lennék még kivi...
Redmi note 9pro
-
Pinky Demon
addikt
Vicces ez a kamera, legalább látom mikor akar a kici kínai telefon kémkedni.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
totgab02
junior tag
Persze, egy autoban is eleg sok mozgo alkatresz van megis a jobbak birjak 20-30-50 evig, a regi felnyithatos, csusztathatos telefonokban is eleg sok mozgo alkatresz resz volt pedig azoknak a zsanerozasa, meg anyaghasznalata eleggelmaradt a maihoz, egy eletkepes laptop zsanerja se adja meg magat csak 5-6 ev utan pedig az is hasznalva van eleg sokat, de meg a winyokba is mozgo alkatresz van megis jo par evet kibirnak, nehany ujjlenyomatolvasoba meg nincs mozgo alkatresz azok viszont hamarabb adjak meg magukat, folef az iphonokban, szoval ne ertem mi ez a mizeria a mozgo alkatresz korul. Kozben mintha a nem mozgo alkatreszek orokeletuek lennenek...
Akkor mar sokkal inkabb abba kotnek bele hogy tavaly a htc is uhy reklamozta a mobiljat hogy vízbe ugrott vele a csavo, holott nem is volt vizallo.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Nagyon tetszik a vékony káva, de az selfi kamera megoldás számomra rettentő csúnya
És anyagilag úgy megvagyunk viselve, hogy még lábazatot se tuttunk csináni, mer nincs mibül ll Nem jó, de nem is tragikus ll Logitech <3 ll Oneplus 7 Pro Blue ll WD 4/6/8/10TB HDD-k , SSD-k eladók!
-
Robi BALBOA
őstag
Jó kis videó, igen igen meggyőző!
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /SLOT A lapot Keresek!/
-
judas13
addikt
Sok igazságod van. Amúgy van egy 10 évesnél is régebbi csúszkás Samsungom - tökéletesen működik a mechanika - sajna az aksi persze már nem...
Végén mondtam is, hogy a Vivonak szorítok, csak lépten nyomon azt olvasni cikkekben, fórumokon, hogy sokan aggódnak a mozgó alkatrész időtállósága miatt. A napi használat majd eldönti a kérdést.De az idéznék a friss cikkből:
A Find X első gyenge pontját épp itt fedezte fel Nelson: a Vivo Nexszel szemben sokkal határozottabban izeg-mozog a kamerarész a foglalatában, ami hosszútávon galibákhoz vezethet.[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
atike
nagyúr
Ez komoly... Ugrálnék én is rajta picit már csak kíváncsiságból is...
-
totgab02
junior tag
Az oppo ugy nez ki elbarmolta, ahogy neztem konnyen elohuzhato meg visszanyomhato szabadkezzel is meg elege mozog es mindezt horribilis aron, pedig a technológia ugyan az.
Hozzateszem eleinte jogos volt a felvetes, de azota tobb korben at lett ragva hogy jo az amit a vivo csinalt, de meg evek utan ez lesz tema szerintem hogy mozgo alkatresz stb.
-
BladePocok
tag
Hogy csücsirített a végén, tudja hogy kell ezt, genetikailag kódolt már a dolog
-
dzsi23
őstag
Pont azért kell bizonygatni, mert sokan f0sn@k tőle. De nincs azzal baj, és nem csak azért mondom, mert sosem használok előlapi kamerát.
Remélem, az Oppo nem próbálja ki ugyanezt a tesztet a Find X-szel, sajnálnám szegény lányt.(#11) enginev3.0:
Szerintem meg menő megoldás. A notch a csúnya, nem ez.(#4) sheratan:
Felesleges is lenne végig mutatni, úgyis meg van vágva a videó. -
enginev3.0
félisten
-
judas13
addikt
Ha az Opponál ez rögtön az elején kiderült,(hogy nem biztos, hogy tökéletes sajnos a megoldás) a hasonlót használó Vivonál meg az? Várjuk ki a végét.
Nem vagyok ellen drukker csak kissé óvatos...ha menni fog a dolog amúgy sem lesz ez téma csak ha okot ad rá majd ez az elgondolás.
...dzsi23
Remélem a technika megállja a helyét. Jó látni ha más utakat járnak egyesek..
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Fred23
veterán
Tetszik, csak túl nagy, meg nem vízálló!
-
válasz
Pinky Demon #9 üzenetére
És tényleg!
-
Egyre jobban tetszik, a végén lecserelem a Mate 10 Pro-t.
Eladó horgász cuccok, iPhone tok, töltő és más egyéb: https://tinyurl.com/y66wwb3e
-
csorbajeno
addikt
Egyre jobban tetszik ez a Nex. Nem hiszem, hogy érte adom az S9-et, de nagyon mutatós és ezek szerint nem is silány a minősége...
-
BlackDevil
aktív tag
Nagyon állat cucc!
»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
INGJOKE
addikt
Ilyen 50 kilós csaj nem is kellene... inkább tennék oda még 2 telót és egy normális 60kg-os 90.es mellekkel táncoljon rajta...
Troll! Feed them!!! Mi mix 2s 6/128(EU dev) +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65
-
mepet
addikt
Ez a videó akkor lett volna érdekes, ha letörnek ezek az izék és kiderült volna, hogy az a kerek izé biztonsági üveg-e.
-
Drp81
aktív tag
Azt nemértem, hogy miért kell f@sni tőle, hogy letörik. Csak fényképezéskor használod, akkor hogyan kapna 5 vagy 10kg-os terhelést?
Ezért ez a teszt szerintem baromság, nem annyira életszerű.
Amúgy nekem nagyon tetszik (tetszene) ez a megoldás, pláne úgy, hogy én az előlapi kamerát kb. 2 havonta 1-szer ha használom..."Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
dzsi23
őstag
Én akkor használtam az előlapi kamerát, amikor megvettem a telefont. Azt sem nevezném használatnak, mert csak megnéztem, hogy működik-e: működik, oké, azóta pihen.
Én sem értem igazából... leesni sem fotózáskor szokott a telefon (hacsak nem olyan balhere valaki), mert olyankor általában stabilan fogják az emberek. Sokkal inkább zsebből elővéve, vagy valahonnan felemelve esik, olyankor meg úgyis a készülékházban pihen a kamera.
-
Robi BALBOA
őstag
-
dzsi23
őstag
válasz
Robi BALBOA #33 üzenetére
Bocsánat, ha félreérthető voltam; nem vettem, az aláírásomban láthatod, mi lapul a zsebemben.
De a Nexnek sem használnám az előlapi kameráját, max. az első 1-2 nap "játszanék" vele, de aztán megunnám.
-
Robi BALBOA
őstag
Semmi gond, még a végén nehogy én vegyek itt először.
Amúgy én is így vagyok, jó ha egy hónapban 1-2-szer használom az előlapi kamerát.
Engem ami igazán vonz az a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó, hasznos, praktikus, már alig várom, hogy legyen olyan készülékem ami ez tudja, eddig a Nex a befutó nálam.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /SLOT A lapot Keresek!/
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma A Vivo mindent elkövet, hogy meggyőzze a fogyasztókat a Nex-ben alkalmazott technológia tartósságáról.
- FIFA 21
- [Re:] Alternatív hajtás: Wankel-motorral oldaná meg a Mazda a hatótáv növelését
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- [Re:] Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- [Re:] A műanyag hátlapú telefonokkal van-e baj?
- Milyen egeret válasszak?
- Ford topik
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Polygence
Város: Budapest