Lencsevégre kapták az Oppo R1 örökösét

Fotók szivárogtak ki az internetre az Oppo R1 örököséről, mely a korábbi pletykák szerint keret nélküli megjelenítővel debütálhat. A készülékről egyre több információ lát napvilágot, és minden bizonnyal R7 néven kerül majd forgalomba.

Az egyelőre még be sem jelentett készülék előlapján az oldalak felé lehajló üvegborítás található (2,5D), ami jobb ergonómiát, könnyebb kezelhetőséget, nem utolsó sorban pedig tekintetvonzóbb formatervet jelent.

A szóbeszédek szerint az új Oppo 5 hüvelykes, 1080p felbontású kijelzővel lát napvilágot, a készülékház alatt egy Qualcomm Snapdragon 615 SoC dolgozik, 2 GB RAM-mal együttvéve. A két SIM-et kezelő, 13 megapixeles kamerával ellátott masina Android Lollipop operációs rendszerrel rendelkezik majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Ilyen a keret nélküli Oppo R7

    Képen és videón is látható a kínai gyártó készüléke. A kijelző jobb és bal oldalán egyáltalán nincs keret, így igencsak jól néz ki a masina.

  • Képeken látható az Xperia Z4 fém kerete

    A fotókon összehasonlították a tavalyi és a várhatóan idén bemutatkozó csúcsmodellek fém házait, melyből a méretekre is lehet következtetni.

  • Zafírüveg védelemmel érkezett az Oppo R1C

    Felső-középkategóriában indul hódítóútra az Oppo igencsak vékony okostelefonja, amely a hagyományos előlapi védelem mellett zafírüveg borítással is megvásárolható lesz.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

Hirdetés