Ilyen a keret nélküli Oppo R7

Úgy tűnik, hogy lassan a keret nélküli kijelzők lesznek az igazán divatosak a mobilok között. Ezt az illusztris társaságot gyarapíthatja az Oppo újdonsága, melyről most egy videó került fel az internetre. Az R7 névre keresztelt készülék nagyon jól néz ki, kérdés persze, hogy mennyire ellenálló a ház egy esetleges leejtés esetén.

A rövidfilmen (kicsit lassan tölt be) akció közben látható a telefon, betekintést nyerünk néhány funkcióba, valamint megtekinthetjük a zene- és videolejátszót.

Az R7 a hírek szerint egy nyolcmagos processzorral ellátott MediaTek MT6595 chipsettel kerülhet forgalomba, a hátlapra pedig egy 20,7 megapixeles szerelnek majd. A megjelenés pontos időpontja és a mobil ára egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Az Oppo Find 9 is 4 gigabájt RAM-mal érkezhet

    Az idei csúcskészülékek többsége a Snapdragon 810 - 4 gigabájt rendszermemória kombinációjával lesz megvásárolható, és az Oppo következő csúcsmodellje is követheti a trendet.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

  • Oppo Find 5 - nem csak a nagyok tudnak

    Messziről jött telefon azt mond, amit akar. De az Oppo Find 5 jól mondja: nem csak a nagy márkák képesek csúcsmodellt készíteni, ráadásul a szoftver is ugyanolyan fontos, mint a vas.

Hirdetés