Képeken látható az Xperia Z4 fém kerete

Ugyan eleinte még volt arról szó, hogy a Sony is bemutathatja csúcsmodelljét az idei Mobile World Congress alkalmával, végül az M4 Aquáról és a Z4 Tabletről rántották le a leplet. A japán gyártó valószínűleg még nem készült el zászlóshajójával, vagy csak nem akart a többiekkel egy időben újdonságot piacra dobni, de az is lehetséges, hogy szimplán túl közelinek érezték az időpontot, hiszen az Xperia Z3 is csak fél éve került forgalomba.

Sony Xperia Z4 fém keret
[+]

A Sony persze ettől még lázasan dolgozik büszkeségén, melyről ugyan már láthattunk meg nem erősített fotókat, mégis most újabb képek szivárogtak ki az internetre, ezeken az egyelőre csak Z4 néven emlegetett készülék fém kerete látható, összehasonlítva az elődmodell ugyanezen komponensével.

Sony Xperia Z4 fém keret
[+]

A hírek szerint 1 milliméterrel vékonyabb lesz a Z4, a microUSB port pedig immár nem ajtóval lesz védve, hanem szabadon lesz, így belülről fogják szigetelni. Más lényeges különbség nagyon nem fedezhető fel, inkább a motorháztető alatt lesznek komolyabb előrelépések, kezdve a Snapdragon 810 processzortól, az akár 4 GB-nyi rendszermemórián át egészen a QHD felbontású kijelzőig.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Fotókon az Xperia Z4?

    Az egyik internetes portál postafiókjában több olyan fotó is felbukkant, amelyeken állítólag a Sony Xperia Z4 látható.

  • Xperia Z4 Tablet és Ultra információk szivárogtak ki

    Az AndroidOrigin az Xperia Z4 után állítólag egy 10 hüvelykes Sony táblagépről és egy új phabletről is belső információkhoz jutott.

  • Ütős lehet az Xperia Z4

    Az elérhető legerősebb hardveres kombinációval, megnövekedett méretű és felbontású kijelzővel és továbbfejlesztett kamerával érkezhet a „Sony Xperia Z4” kémhírek szerint.

  • Sony Xperia Z3 - finomhangolás

    A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.

Hirdetés