Különleges okosórával is készül a Nubia

Úgy tűnik, nem csak a Red Magic 5G felturbózott változata várható jövő héten, de egy ismerős küllemű okosóra is esélyes.

A Nubia Alpha igazából sokkoló volt. A mérete, a kinézete, illetve a forma és funkció totális diszharmóniája. A hajlított vagy hangsúlyos mértékben ívelt OLED panel viszont akkoriban még különlegesnek számított; techdemónak izgalmas volt, egyébként nem vettük túl komolyan. Bog igyekezett rendeltetésszerűen használni, de sportolás közben kábé életveszélyesnek, a hétköznapokban pedig kevésbé funkcionálisnak, mint inkább irtó kényelmetlennek bizonyult.

A JD.com-on viszont felbukkant egy Nubia Watch nevű eszköz, ami kísértetiesen emlékeztet az Alphára, csak valamivel áramvonalasabbnak tűnik. Legalábbis bízunk benne. A termék adatlapja még hiányos, de az kiderült, hogy WiFi, GPS és LTE támogatás lesz, hangszóró és mikrofon viszont valószínűleg nem, mivel csak Bluetooth hívást támogat. Az NFC sajnos hiányozni fog, a belső tárhely viszont órához képest egészen korrekt, 8 GB. A 455 gramm viszont már leírva is ijesztő, feltehetően elírás. Reméljük, mindez csak előzetes termékinfó, a hivatalos specifikációra július 28-án derül fény.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

  • Egy hét múlva újra varázsol a Nubia

    Szűk egy hetet kap a ROG Phone 3 és a Legion, a Red Magic 5S július 28-án készül rájuk licitálni.

  • TicWris Max - toronyóra lánccal

    A TicWris tulajdonképpen egészen jó megoldás lenne azoknak, akik valóban pici okostelefonra vágynak, csak sajnos van rajta szíj és eredetileg órának szánták.

  • Nubia Alpha - lementem alfába

    Kínából hozták nekünk, hátha érdekes. Nos, az. De azt senki sem mondta, hogy abból a szempontból lesz érdekes, hogy elrettentő példa váljék belőle.

Hirdetés