Nubia Watchként született újjá a Nubia Alpha

A hajlított kijelzős Nubia Alpha techdemónak egészen érdekes volt, órának viszont kissé kényelmetlen, de az új modell sem tűnik sokkal kisebbnek.

Hirdetés

A Nubia Alpha kellően egyedi, de kevésbé praktikus képződménynek bizonyult, a hajlított OLED panel viszont akkoriban csúcstechnológiát jelentett, az egyik lehetséges felhasználási módot és irányvonalat pedig valóban az ergonomikusabb hordható okoseszközök jelentik. Csak a Nubia Alpha még nem jutott el arra a szintre, ahogy valószínűleg a most bemutatott Nubia Watch sem. A kijelző nem lett kisebb, de a tokozás és a kialakítás felhasználóbarátabbnak tűnik.

A kamerát például hanyagolták, amivel máris egy rakás helyet spóroltak, a 4,01 hüvelykes panel pedig határozottabb íveket kapott. A pontos specifikációt egyelőre várjuk, de a kerámia oldallapok, a kijelzőt közrefogó, 316L rozsdamentes acél és az alumínium ötvözet ház valószínűleg nem jelentéktelen tömegű, noha a szíjat szilikonra cserélték, de választható olasz borjúbőr is.

A készülék rendelkezik eSIM támogatással (China Unicom, China Mobile), mobilfizetésre alkalmas NFC chippel (Alipay), 5.0-s Bluetoothszal, WiFi modullal és egy rakás aktivitáskövető funkcióval és 1799 jüanért vesztegetik, ami nagyjából 76 ezer forintot jelent, de nem valószínű, hogy Kínán kívül bárhol is elérhető lesz. Azért próbálunk szerezni egyet az érdekesség kedvéért.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés