Vajon most mivel rukkol elő a Samsung W széria?

Hirdetés

A Samsung f/1,5 és f/2,4 között változó rekeszértékkel dolgozó kamerája nem az idei csúcsmodellekben mutatkozott be először, hanem a W2018-ban, ami egy hagyományos kialakítású, kagylótelefon. Csúcshardverrel és komoly árcédulával. A flipes készülék errefelé nem került forgalomba, valószínűleg ez az új modell esetében sem lesz másképpen, viszont továbbra is érdemes figyelni rá.

Kialakításában nagyon fog hasonlítani a képen látható Samsung W2018-ra.
Kialakításában nagyon fog hasonlítani a képen látható Samsung W2018-ra. [+]

Az új eszköz elvileg megtartja a két darab, FHD felbontású 4,2 hüvelykes Super AMOLED panelt, viszont a minimális méretnövekedés ellenére jelentősen nagyobb akkumulátorral szerelik. A 132,9 x 63,2 x 17,3 milliméteres házba már 3000 mAh-s telep kerül, ami mindössze 1,4 millimétert jelent a vastagságban. A hardver értelemszerűen az idén elérhető egyik legerősebb szett: a Snapdragon 845-öt 6 GB RAM kíséri. A kamerákról egyelőre nincs pontosabb információ, de valószínű, hogy dupla rendszert kap, jó eséllyel egy telés lencsével.

Azóta történt

  • Befutott a Samsung összecsukható mobilja

    A W2019 persze az old school kagylótelefon vonalat viszi tovább, két hagyományos AMOLED panellel. Viszont olyan felszereltséget kapott, hogy bármelyik zászlóshajó megirigyelhetné.

Előzmények

Hirdetés