Középkategóriás modellt sejtet a OnePlus új töltője

Lehet, hogy a OnePlus 9E-nek tippelt mobil kap 33W-os töltőt, mindenesetre ez a teljesítmény-érték új a márka történetében.

A TÜB Rheinland certifikációja alapján tudhattuk meg, hogy 33W-os (11V/3A) teljesítményű töltőfejjel készül a OnePlus, ami jó eséllyel valamelyik következő mobilnak lehet a gyári töltőfeje. Ha átnézzük a gyártó jelenlegi palettáját, ami idén lefelé nagyot bővült akkor azt látjuk, hogy a belépő szintű Nord N100-hoz is 18W-os gyorstöltő tartozik, de a Nord N10 (5G), illetve az eredeti Nord 5G már 30W-os adaptert kapott. A felsőkategóriában kínálnak ugyanakkor 65W-os villámtöltést is (pl.: OnePlus 8T), ám ez egy darabig biztosan a csúcsmodelleké marad.

A OnePlus részéről egyébként mindig központi szerepet kapott a vezetékes gyorstöltés, így esélyesnek tűnik, hogy a 33W-os töltő nem egy különösebben drága mobil dobozába kerül majd bele, a jelenlegi források a OnePlus 9E-t tippelik, ami a következő, számozott generáció legolcsóbb tagja lehet.

Borítókép: 65W-os Warp Charge töltő, Pete Lau

Előzmények

  • OnePlus 8T – fazonigazítás

    A OnePlus 8T az alapmodell bővített funkcionalitású kiadása, ahogy mindig. Jobb (és sík) kijelző, gyorsabb töltés, gyorsabb belső tárhely, Android 11, de a teljesen használhatatlan makró kamera most komolyan, minek?

  • OnePlus Nord - északi sale

    Öt év kihagyás után készült el a második középkategóriás OnePlus telefon, és egyből 5G-t, 90 Hz-es OLED kijelzőt és négy hátlapi kamerát kínál, vonzó áron.

  • OnePlus 8 Pro - a túlgondolt

    QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.

Hirdetés