Komplex kis kütyünek ígérkezik a Galaxy Buds X

A Galaxy Buds következő generációjának szabadalmi bejegyezéséből kimondottan gazdag funkcionalitásra következtethetünk.

Az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyhivatalának jóvoltából a Galaxy Buds következő generációjának hivatalos megnevezése is előkerült. A dizájn továbbra is 3D tervek alapján készült nem hivatalos renderekből sejthető, a funkciók és a megnevezés azonban bejegyzésre került az USPTO-nál. Nem biztos, hogy a babszem megjelenésű eszköz minden ott felsorolt képességgel rendelkezik majd, de a gyártó mindenesetre ebben a formában védette le a terméket.

A logó is szerepel a beadványban.
A logó is szerepel a beadványban.

A Galaxy Buds X az audio hangszórók kategóriájában; Audioelektronikai alkatrészek és térhatású hangrendszerek címszó alatt indul mint fülhallgató. Ez eddig világos. Viszont mindeközben elektronikus kombinált eszköz, amely MP3-lejátszóból és hordható vezeték nélküli fejhallgatóból áll, egyetlen egységként értékesítve, ami előrevetíti a dedikált belső tárhely lehetőségét is, ami a Gear Icon X óta hiányzik a szériából.

A leírásban továbbá olyan vezeték nélküli eszközként határozzák meg a Buds X fülgallgatókat, amely külön központi feldolgozó egységet és szoftvert tartalmaz a távolság, sebesség, idő, a pulzus, az aktivitás szintjének és az elégetett kalóriák mérésére, úgyhogy a holmi fitneszkiegészítőként is értelmezhető. Így már a névválasztás is érthető, visszautalva a Gear Icon X-re. Azt már elvileg csak az USPTO egyik munkatársa tette hozzá, hogy lesz aktív zajszűrés (ANC).

Előzmények

Hirdetés