Kiterjedt adatkommunikációval jönnek a Pixel 6-ok

A Wi-Fi 6E, az UWB-s helymeghatározás és a mmWave 5G sem marad ki a termékekből, de régiós eltérések előfordulhatnak.

Tényleg nagyon kevés információ marad rejtve a Google félig bemutatott új okosmobiljaival, a Pixel 6-tal és a Pixel 6 Próval kapcsolatban. A keresőóriás már augusztusban felvillantotta egy videón a termékeket, azóta pedig rengeteg egyéb információ is érkezik az Android 12-vel együtt érkező telefonpárosról.

Pixel 6 és Pixel 6 Pro kamerák egymás mellettPixel 6 és Pixel 6 Pro kamerák egymás mellett Pixel 6 és Pixel 6 Pro kamerák egymás mellett [+]

Az új fejlesztésű Tensor rendszerchip a mobilok egyik legfőbb érdekessége lehet, a normál változat 6,4 hüvelykes, 90 Hz-es Full HD kijelzővel érkezhet, míg a Pro modell 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es QHD+ felbontású panellel motiválhatja a felhasználókat nagyobb anyagi áldozatra.

Az alapmodell esetén 50 megapixeles főkamerára és 12 megapixeles ultraszéles egységre lehet számítani, a Pixel 6 Pro viszont új, 48 megapixeles zoomkamerát is kap: a legfrissebb, FCC dokumentumokra alapuló értesülések szerint a Pixel 6-család mindegyike Wi-Fi 6E és 5G-képes lesz, viszont a nagyon magas frekvenciát történő UWB adatátvitelt és a mmWave 5G-t nem minden példány kapja meg: elképzelhető, hogy regiótól vagy szolgáltatótól függhet a különbség.

Előzmények

Hirdetés