Kitartóbb lehet a Huawei GT Watch, mint tulajdonosa

Hirdetés

Záporoznak a Huawei bemutató főszereplőinek részletei: október 16-án a három Mate 20 variáns mellett várhatóan a Watch GT sportóra is bemutatkozik, és a Winfuture egy rakás friss információ birtokába jutott, amit nem tart vissza a publikumtól. Az 1,39 hüvely átmérőjű OLED panel tűlélesnek ígérkezik 454 x 454 pixeles felbontásával, „lukas gumi” nélkül, azaz alul is teljes lehet a kör alakú kijelző. A publikáció szerint mögötte nem egy Qualcomm, hanem egy ARM Cortex-M4 magokra épülő SoC bújhat meg, amely ugyan kevesebb lóerőt biztosíthat, viszont annál kitartóbbnak ígérkezik: 20 órás GPS és 14 napos vegyes használatra lehet számítani. Mindig aktív kijelzős módra is kérhető lehet, ilyenkor hetente kér majd tápot a cucc.


A Watch GT Classic (Forrás: Winfurure) [+]

Wear OS helyett a Watch GT saját rendszert futtathat, és elsősorban nem is okosóra, hanem aktivitáskövető funkciói állhatnak a középpontban. Mindehhez rozsdamentes acél váz és 5 ATM vízálló minősítés passzolhat, így a ketyerét úszni is el lehet vinni, plusz optikai pulzusmérő, GPS, légnyomásmérő, giroszkóp, gyorsulármérő, iránytű és még infra is kerülhet bele, a Bluetooth kapcsolat mellett. Azért a különféle testmozgások és az alvás követése mellett a mobilos értesítések és üzenetek várhatóan átvándorolnak a 326 PPI-s képernyőre.

A Watch GT Sport
A Watch GT Sport (forrás: Winfuture) [+]

A 46 grammos karóra 420 mAh-s telepet rejthet és a 22 mm-es szabvánnyal kompatibilis lehet két pántja. A Winfuture 200 euró körüli árcédulára számít Európában, ami jelen árfolyamon 65 ezer forintnak felel meg. A múltkori, kívül bőrrel, a csukló felől szilikonnal bevont GT Classic változat mellé a publikáció most a sima szilikonpántos GT Sport renderképét publikálta – a kétgombos és érintőkijelzős Huawei óra küllemével ezek szerint nem lesz gond.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés