Kiszivárgott a Moto 360 ára

Az egykoron a Google égisze alatt üzemelő Motorola Mobility az Android Wear operációs rendszer bemutatásával egy időben leplezte le az első okosóráját, melyről eredetileg csupán annyi derült ki, hogy a konkurens megoldásoktól eltérően klasszikus karórákat idéző kerek megjelenítővel érkezik. Az elegáns formájú készülék később többször is hallatott magáról, de a műszaki paraméterekről és a várható árról egymásnak kissé ellentmondó pletykák kaptak szárnyra. A legfrissebb információk forrása az Egyesült Államok egyik legnagyobb elektronikai üzletlánca, a Best Buy lett, mely 249,99 dolláros, vagyis nagyjából 58 500 forintos nettó kezdőáron vette fel a rövidesen érkező készülékek listájára a Motorola készülékét.

A Best Buy jóvoltából néhány felszereltséggel kapcsolatos részlet is kiderült, így többek között az is, hogy az 59,5 grammos tömeg mellé 45,7 × 45,7 × 10,16 milliméteres befoglaló méretre lehet számítani. A karóra szija Horween bőrből készült, melyhez természetesen fém csat tartozik. A belső felszereltségről annyit tudni, hogy Texas Instruments processzor köré épül, mely mellé 512 MB RAM-ot és 1,5 hüvelykes átmérőjű, 320 × 290 képpontos megjelenítő tartozik. A Moto 360 piaci premierjének időpontja egyelőre nem ismert, de a Best Buy oldalán való felbukkanása mindenképp bizakodásra ad okot.

Azóta történt

Előzmények

  • Kamerák előtt pózol a Moto 360 és töltője

    Jó minőségű képek szivárogtak ki a Motorola Moto 360 karóráról, amely mágneses töltőn keresztül szívja magába az energiát.

  • Egyedi szenzorral érkezik a Moto 360

    Úgy tűnik, hogy a Moto 360 okosóra rendelkezni fog egy olyan szenzorral is, amivel az egyik Android Wear rivális sem, állítja egy motorolás munkatárs.

  • Százezer alatt kezdhet a Moto 360

    Egy brit viszonteladó szerint hetvenhétezer forintnak megfelelő áron startolhat a Motorola Mobility kerek megjelenőivel szerelt okosórája.

  • Moto 360 – 249 dollártól?

    A Motorola közleménye szerint a nemrég meghirdetett verseny szabályzatában szereplő 249 dolláros összeg nem jelent egyet az okosóra ajánlott kezdőárával.

Hirdetés