2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

Kiszivárgott a Moto 360 ára

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Übergizmo

Az Egyesült Államok egyik legnagyobb elektronikai üzletlánca szellőztette meg a Motorola Mobility kerek kijelzővel szerelt okosórájának kezdőárát.

Hirdetés

Az egykoron a Google égisze alatt üzemelő Motorola Mobility az Android Wear operációs rendszer bemutatásával egy időben leplezte le az első okosóráját, melyről eredetileg csupán annyi derült ki, hogy a konkurens megoldásoktól eltérően klasszikus karórákat idéző kerek megjelenítővel érkezik. Az elegáns formájú készülék később többször is hallatott magáról, de a műszaki paraméterekről és a várható árról egymásnak kissé ellentmondó pletykák kaptak szárnyra. A legfrissebb információk forrása az Egyesült Államok egyik legnagyobb elektronikai üzletlánca, a Best Buy lett, mely 249,99 dolláros, vagyis nagyjából 58 500 forintos nettó kezdőáron vette fel a rövidesen érkező készülékek listájára a Motorola készülékét.

A Best Buy jóvoltából néhány felszereltséggel kapcsolatos részlet is kiderült, így többek között az is, hogy az 59,5 grammos tömeg mellé 45,7 × 45,7 × 10,16 milliméteres befoglaló méretre lehet számítani. A karóra szija Horween bőrből készült, melyhez természetesen fém csat tartozik. A belső felszereltségről annyit tudni, hogy Texas Instruments processzor köré épül, mely mellé 512 MB RAM-ot és 1,5 hüvelykes átmérőjű, 320 × 290 képpontos megjelenítő tartozik. A Moto 360 piaci premierjének időpontja egyelőre nem ismert, de a Best Buy oldalán való felbukkanása mindenképp bizakodásra ad okot.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.