Balhé a Moto 360 akkumulátora körül

Hirdetés

Az iFixit házi kütyüszerelgetéssel foglalkozó portál, amely számos terméket szétszed, összerak, a szerelhetőség nehézsége szerint értékel, és persze a feladathoz eszközöket árusít. A minap a Motorola okosórája, a Moto 360 is ellátogatott barkácsasztalukra, mindjárt egy kis balhét kavarva. A készülékházból elővarázsolt akkumulátorról ugyanis 300 milliamperórás kapacitás olvasható le, míg a hivatalos specifikáció 320 milliamperórát említ, ezt pedig számos felhasználó sértődötten vette tudomásul, átverve érezve magát.

A minimális kapacitás olvasható a Moto 360 akkumulátorán
A minimális kapacitás olvasható a Moto 360 akkumulátorán (forrás: iFixit)

A Motorola azonban gyorsan lenyugtatta a kedélyeket a következő sajtóközlemény kiadásával:„A tipukus akkumulátor kapacités a Moto 360 esetében 320 mAh, a minimálisan biztosított pedig 300  mAh. A mobilpiacon gyakran mindkét értéket feltüntetik, és a tipikus kapacitást veszik hivatalosnak, így a két érték szerepel  olyan termékeinken, mint a Moto X, a Moto E vagy a Moto G. A Moto 360 esetében, helyhiány miatt viszont csak a minimális értéket sikerült feltüntetni. Érthető, hogy ez félreértésekhez vezetett, és már dolgozunk a megoldáson, hogy a tipikus kapacitást is feltüntessük.” A Moto 360 egyébként az Egyesült Államokban már kapható, méghozzá 249 dolláros kezdőáron, bár a nagy érdeklődés miatt éppen készlethiány van.

Azóta történt

  • Apple Watch hátterek Android Wearre

    A WearFaces oldalon elérhetők az Apple Watch által inspirált hátterek, amelyeket négyszögletes és kerek előlapos androidos okosórákra egyaránt fel lehet telepíteni.

  • Készül a Moto 360 arany kiadása

    A Motorola marketingrészlegének figyelmetlensége leplezte le a kerek kijelzővel szerelt okosóra aranyba öltöztetett változatát.

  • Fotón a Moto S hátlapja

    Az amerikai piacra szánt Droid Turbo mellett lencsevégre kapták a Motorola hatalmas megjelenítővel szerelt óriásmobilját.

  • Javult a Moto 360 üzemideje

    A Motorola okosórája szoftveres frissítést kapott, amely a felhasználók szerint jelentősen növelte a Moto 360 üzemidejét.

Előzmények

Hirdetés