2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

Egyedi szenzorral érkezik a Moto 360

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PocketNow

Úgy tűnik, hogy a Moto 360 okosóra rendelkezni fog egy olyan szenzorral is, amivel az egyik Android Wear rivális sem, állítja egy motorolás munkatárs.

Futótűzként terjed a hír egy múlthavi videorészletről, amely leleplezni véli a Motorola Moto 360 okosóra egy olyan tulajdonságát, amivel a többi Android Wear eszköz nem rendelkezik. A TechCrunch a júniusi Google I/O idején készített egy rövid előzetest a várva-várt kör alakú kijelzős eszközről, amelyet a Motorola egyik munkatársa prezentált a portál újságírójának, aki arra volt kíváncsi, hogy az óralap legalja miért fekete.

A Motorola Moto 360 óralapjának alján fénymérő szenzor található

A Motorola munkatársa elmondta, a vizsgált területre azért nem fért kijelzőpixel, mert ott helyezkedik el a megjelenítőt működtető hardver, valamint egy fénymérő szenzor, amely az Android Wear okosórák körében egyedinek számít. Nem rendelkezik ugyanis automatikus fényerőállítással sem a LG G Watch, sem pedig a Samsung Galaxy Live. Persze az említett szenzor a mobiltelefonok és tabletek körében egyáltalán nem számít különlegességnek, mindenesetre a technológia hasznos lehet az okosórák körében is. A Moto 360 heteken belül piacra kerülhet, és amint lehet, mi is szeretnénk letesztelni.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.