Kihívót kap a Xiaomi Mi Mix

Az Elephone bemutatta a tervezőasztalon lévő S8 koncepcióképét, és akinek már a Mi Mixtől elállt a lélegzete, azt most is oxigénhiány fenyegeti.

Hirdetés

Ha a mobilos trendek meglovagolásáról van szó, az Elephone-t nem kell félteni, ott van például az S7, ami úgy néz ki, mint egy S7. A Sharp Aquos Crystal és a Xiaomi Mi Mix is bejöhetett az Elephone vezetőségének, mert a tegnapi napon megmutatták a készülőfélben lévő S8 véglegesített formatervét, három oldalt kávamentes kijelzővel. Persze, mint mindig, nyilván csalnak kicsit a renderképeken és lesznek képernyőkávák, bár a gyártás még odébb van, hogy kiderüljön, mekkorák.

Az Elephone S8 koncepcióképe
Az Elephone S8 koncepcióképe [+]

Az Elephone ígéri: nem csak a domináns kijelző miatt érdemes az S8-at tűkön ülve várni: elhangzott a 128 gigabájtos tárhelyopció, a tízmagos SoC, a különleges kamera és az innovatív ujjlenyomat-olvasó is. Ez utóbbi talán az előlapra kerül, esetleg a képernyőbe építve, hátul ugyanis, a kikockázott rész inkább dupla kamerára és ledes villanóra emlékeztet. A gyártó nem közölte, hogy mikor lesz (ha egyáltalán) kézzelfogható eredménye az S8 terveinek, mindenesetre a koncepció ígéretes.

Azóta történt

  • Az Elephone is készül saját Mi Mix-szel

    A kínai gyártó S8 néven emlegetett készüléke szintén három oldalon közel kávamentes kialakítást kap majd, noha még fejlesztési fázisban van, azért egy képet mutattak róla.

Előzmények

Hirdetés