Hirdetés

2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Az Elephone is készül saját Mi Mix-szel

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GizmoChina

A kínai gyártó S8 néven emlegetett készüléke szintén három oldalon közel kávamentes kialakítást kap majd, noha még fejlesztési fázisban van, azért egy képet mutattak róla.

Hirdetés

A kávák minimalizálásának új dimenzióját hívta életre a Xiaomi Mi Mix. A Mi Note 2 mellett, mintegy mellékesen bemutatott szupertelefon, a Mi Mix volt, és jelenleg is az első készülék, amely nemzetközi forgalomban is elérhető ilyen paraméterekkel, mivel a 2014-ben bemutatott Sharp Aquos Crystal és Crystal X nem igen hagyta el Japán partjait. A CES-en fehér színben is debütáló, limitált példányszámban gyártott, kerámia házas készülék a három oldalon gyakorlatilag nem létező kávákon kívül több technikai újítást is integrál, mint az ultrahang alapú közelségérzékelő, vagy az elektrostrikció jelenségét kihasználó hangtechnika.


(forrás: GizmoChina) [+]

Az Elephone elvileg szintén egy ilyen konstrukción dolgozik, a GizmoChina pedig pár hete kapott is egy prototípust, ami igen hasonló a Mi Mixhez. Az Elephone S8-ról még nem sok információ áll rendelkezésre, a prototípus alapján az sem megállapítható, hogy az előlapra helyezett Home gomb egyben a biometrikus szenzort is magában foglalja-e, valamint a kamerák elhelyezkedése is kérdéses. Eddig annyit tudunk, hogy a 128 GB belső tárhellyel rendelkező kávamentes Elephone kijelezőjét 6 hüvelykesre tervezik, ehhez pedig FHD felbontás és csúcskategóriás hardver párosul majd.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.